Κουνουπίδι με μυρωδικά και παρμεζάνα (89 θερμίδες) ΘΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ!

<div class="recipe-info-left">
<h2>Συστατικά</h2>
<ul>
<li>2 κεφάλια κουνουπίδι (12 φλιτζάνια)</li>
<li>1 1/2 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο</li>
<li>1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό</li>
<li>2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι</li>
<li>2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο εστραγκόν</li>
<li>3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο</li>
<li>1/4 φλιτζάνι ( 28 γραμμ. ) τριμμένη παρμεζάνα</li>
<li>2 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού</li>
<li>1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι</li>
<li>1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι</li>
</ul>
</div>
<div class="recipe-info-right">
<h2>Τρόπος μαγειρέματος</h2>
<p><span class="step">1</span></p>
<p>Προθερμάνεις το φούρνο στους 250 ° C.</p>
<p><span class="step">2</span></p>
<p>"Διαλύεις" το κουνουπίδι σε μικρά "λουλούδια".</p>
<p><span class="step">3</span></p>
<p>Τοποθετείς το κουνουπίδι σε ένα μεγάλο ταψί.</p>
<p><span class="step">4</span></p>
<p>Περιχύνεις με λάδι και ανακατεύεις καλά για να πάει παντού.</p>
<p><span class="step">5</span></p>
<p>Ψήνεις στους 250° για 20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει και να ροδίσει, ανακατεύοντας κάθε 5 λεπτά.</p>
<p><span class="step">6</span></p>
<p>Πασπαλίζεις με μαϊντανό , θυμάρι , εστραγκόν και σκόρδο και ψήνεις για ακόμη 5 λεπτά.</p>
<p><span class="step">7</span></p>
<p>Ανακατεύεις το κουνουπίδι με το τυρί και τα υπόλοιπα συστατικά σε ένα μεγάλο μπολ.</p>
</div>

Σχετικά άρθρα