Γιάνκοβιτς: «Ο Νίκος δεν είναι μόνος του»

Μετά τη νίκη επί του Κολοσσού και την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς τόνισε πως άπαντες στον Παναθηναϊκού θα κάνουν τα πάντα για να βελτιώσουν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στο Νίκο Παππά.
Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
“Καλησπέρα σε όλους,
Πριν πούμε κάτι άλλο θα ‘θελα να σταθώ σε κάποια πράγματα που είναι περισσότερο προσωπικά και συναισθηματικά. Τον τελευταίο καιρό μας έχουν συμβεί πάρα πολλά που μας έχουν στεναχωρήσει ιδιαίτερα. Όσο υποχρεωμένος κι αν είσαι να κοιτάζεις μπροστά δε μπορείς να κλείσεις τα μάτια σε κάποιες καταστάσεις.
Ειδικά ο σοβαρός τραυματισμός του Νίκου ήταν κάτι που μας πίκρανε όλους, ωστόσο, θα ‘θελα να τονίσω κάτι: Ο Νίκος δεν είναι μόνος του, όλοι είμαστε δίπλα του. Θα γυρίσει πιο δυνατός κι αυτό να το θυμάστε.
Τώρα για το πόσο μας λείπει αγωνιστικά δε νομίζω πως χρειάζεται να το πούμε, είναι αυτονόητο, καθώς αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα μας. Αυτή, όμως, είναι η ζωή των αθλητών, πέφτεις κι είσαι υποχρεωμένος να σηκωθείς. Θα παίξουμε όλοι, λοιπόν, και για εκείνον, ώστε να φτάσουμε στο στόχο μας.
Έχουμε προβλήματα, αλλά είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς το Πρωτάθλημα. Απέναντι στον ΠΑΟΚ θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σοβαρό πρόσωπο, να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να προσαρμοστούν και να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού μας, ώστε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό των playoffs.
Έχουμε κάποιες ημέρες να προετοιμαστούμε για το πρώτο παιχνίδι και να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό στάδιο, έχοντας προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.
Τα ξαναλέμε σύντομα,
Βλαδίμηρος”

Σχετικά άρθρα