Το διπλό μήνυμα του Δέλλα

Δύο μηνύματα έστειλε ο Τραϊανός Δέλλας μέσω της συνέντευξης Τύπου στο ΟΑΚΑ μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο “Κολοσσός” ξεκαθάρισε πως είναι απόφασης της διοίκησης να μένουν εκτός αποστολής οι Μάρκος Ντούνης, Βασίλης Ρόβας και Σταύρος Πεταυράκης και υπογράμμισε ότι η ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει παίκτες, ενώ απάντησε αινγματικά σε ερώτηση για το τί συμβαίνει με τους σοβαρούς τραυματισμούς τη φετινή σεζόν.
Αναλυτικά: “Θα ξεκινήσω μιλώντας για τον Δημήτρη (σ.σ. Ελευθεροπόπουλο), με τον οποίο γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά. Είχε πει κάτι πέρσι που το κράτησα: Δεν είναι ευγενικός, είναι ευγενής. Ευγενικοί μπορεί να είμαστε όλοι, ευγενείς λίγοι… Τον ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Χωρίς να θέλω να… ανταποδώσω, πραγματικά έχει δείξει και στον Πανιώνιο τι μπορεί να κάνει. Η δικιά μας γενιά προπονητών μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα. Νομίζω, η δουλειά του έχει φανεί από τη στιγμή που έχει αναλάβει τον Βόλο. Ξέρει τι θέλει η ομάδα του μέσα στο γήπεδο, τι ζητάει και πως θα το πάρει. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ανοιχτό. Δημιουργήθηκαν ευκαιρίες. Δεν μπήκε κάποιο γκολ όμως. Στην επανάληψη και μετά το γκολ που βάλαμε, δώσαμε χώρο στον Βόλο για να βρούμε εμείς χώρο μπροστά. Είχαμε πάλι κάποιες δυσκολίες, αλλά στα παιδιά είχα ζητήσει τη νίκη. Σίγουρα η εικόνα μπορεί να είναι καλή, κακή, μέτρια, αλλά στόχος είναι πάντα η νίκη. Και τον στόχο δεν πρέπει να τον χάνεις ποτέ. Για μένα τους παίκτες πρέπει να τους βελτιώνεις και σαν ανθρώπους. Δεν σας κρύβω ότι είμαι πολύ στεναχωρημένος σήμερα. Είχαμε έναν νέο σοβαρό τραυματισμό (σ.σ. Μπακάκη). Εύχομαι οι φόβοι μας να μην επιβεβαιωθούν, αλλά… Αυτή η κακοτυχία έχει κάποιους λόγους, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε στο στόχο μας, που είναι η πρωτιά και η άνοδος. Να προσπαθήσουμε να παίζουμε, αν και τέλος περιόδου, όσο γίνεται καλύτερο ποδόσφαιρο”, είπε αρχικά ο Δέλλας.
Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση όσων έπαιξαν σήμερα; “Όσο έπαιξαν νομίζω τα πήγαν αρκετά καλά. Δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να τον βάλεις μετά από καιρό και να αποδώσει κανονικά. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά. Αυτοί οι παίκτες μας έφεραν ως εδώ, κανείς άλλος. Από την αρχή, τους έχω εμπιστοσύνη. Εγώ μέχρι το τέλος θα τους στηρίζω και θα συνεχίζω να τους έχω εμπιστοσύνη”.
Για το αν “τελείωσαν” οι Ρόβας, Πεταυράκης, Ντούνης από την ομάδα; “Αυτό είναι θέμα διοίκησης. Δεν νομίζω ότι έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε παίκτες εκτός. Τους αντιμετωπίζω για μένα όλους το ίδιο. Θα σεβαστούμε την απόφαση. Θα δούμε”.
Για το τι εννοεί με τη δήλωση περί κάποιων “λόγων” που υπάρχουν σχετικά με τους τραυματισμούς; “Αφήστε να το ξέρουμε εμείς καλύτερα… Δεν έχει να κάνει με τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ”

Σχετικά άρθρα