Ερχεται Αθήνα ο Αμπέντ

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ένας παλιός γνώριμος του Παναθηναϊκού επιστρέφει στην Αθήνα. Ο Μεντί Αμπέντ αναμένεται στην πρωτεύουσα μια ημέρα μετά τη λήξη του αγγλικού πρωταθλήματος και θα συζητήσει το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με το Τριφύλλι.
Ο γαλλοαλγερινός χαφ, ο οποίος ξαναέχασε τη θέση του στη Νιούκαστλ, η οποία μάλιστα δίνει μάχη για να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ, επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, κάτι που δεν κρύβει εδώ και καιρό.
Μπορεί το περασμένο καλοκαίρι να μην πίεσε τη διοίκηση της Νιούκαστλ να τον παραχωρήσει στον Παναθηναϊκό που τον ήθελε διακαώς, αφού είχε λάβει τη διαβεβαίωση του κόουτς της ομάδας Αλαν Πάρντιου ότι υπολογίζεται στο ροτέισον, ωστόσο εφέτος οι Πράσινοι αποτελούν προτεραιότητα για τον πολυσύνθετο χαφ, ο οποίος αναγνωρίζει ότι στο Τριφύλλι και υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου αναγεννήθηκε αγωνιστικά.
Ο Αμπέντ ψηφίζει Παναθηναϊκό κάτι που ισχύει και για τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία του συλλόγου που θέλουν να ξαναντύσουν στα πράσινα έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος όταν προσαρμόστηκε πρόσφερε σημαντικές λύσεις στο γκολ, στη δημιουργία αλλά και στην ανασταλτική λειτουργία στο καταπληκτικό δεύτερο μισό της σεζόν 2013-14.
Για το λόγο αυτό, τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχουν συνεχείς επαφές των Πρασίνων με τις Καρακάξες προκειμένου να συμφωνηθούν οι όροι παραχώρησης του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα πάντως με αγγλικά δημοσιεύματα η Νιούκαστλ αξιώνει ένα ποσό μεγαλύτερο των 300.000 ευρώ, κάτι που έχουν ως ταβάνι οι διοικούντες το Τριφύλλι για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Σχετικά άρθρα