Πιο κοντά ο Εσιέν

Οσο περνούν οι ημέρες ο Μίκαελ Εσιέν πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στον Παναθηναϊκό. Οι επαφές των δύο πλευρών είναι σχεδόν καθημερινές σε μια προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή στα ζητήματα όπου διαπιστώνονται διαφορές (οικονομικό και λοιποί όροι της συμφωνίας). Αυτό που διαπιστώνεται πάντως είναι ότι ο πολύπειρος γκανέζος χαφ βλέπει πολύ ζεστά την προοπτική να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό διότι του αρέσει το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε από τους Πράσινους.

Το γεγονός ότι επί περίπου τρία χρόνια ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Τσέλσι έχει χάσει τη θέση του βασικού στις ομάδες όπου αγωνιζόταν (Τσέλσι, Ρεάλ, Μίλαν) τον ωθεί σε μια ομάδα όπου όχι μόνο θα πάρει φανέλα βασικού αλλά θα του ανατεθεί κι ένας ηγετικός ρόλος εντός γηπέδου αλλά και στα αποδυτήρια.

Παράλληλα όμως επειδή αυτό θεωρείται και το τελευταίο καλό συμβόλαιο του Εσιέν, θέλει να αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος κάτι που επί του παρόντος υπολείπεται ο ΠΑΟ συγκριτικά με άλλες προτάσεις. Παρ’ όλα αυτά, οι Πράσινοι του δείχνουν με την καθημερινή στάση τους ότι τον θέλουν διότι τον θεωρούν ένα πολύ σημαντικό γρανάζι για την ομάδα που χτίζουν…

Σχετικά άρθρα