Παρέλαση στον ανακριτή

Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων βρέθηκε σήμερα αρκετός κόσμος του ποδοσφαίρου, που πέρασε από το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη.
Ο πρώην αρχιδιαιτητής Θανάσης Μπριάκος απολογήθηκε αφού είναι κατηγορούμενος για για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.
Στον κ. Μπριάκο επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα. Του απαγορεύτηκε η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και η έξοδος από την χώρα μέχρι να δικαστεί.
Οι πρώην ποδοσφαιριστές της Βέροιας, Αλέξανδρός Καλογέρης και Κωνσταντίνος Μπάρμπας πήραν προθεσμία για να απολογηθούν. Ο πρώτος θα απολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ ο δεύτερος πήρε προθεσμία μέχρι τις 8 Ιουνίου. Ακολουθούν άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα περάσουν από το γραφείο του κ. Ανδρεάδη.
Ως μάρτυρας κλήθηκε να καταθέσει για την φερόμενη ως «εγκληματική οργάνωση» και ο πρώην υπεύθυνος για τον ορισμό των διαιτητών στους αγώνες της Σούπερ Λιγκ, Χιού Ντάλας.

Σχετικά άρθρα