Συνάντηση Λώτσου – Αρβανίτη για Βεζένκοφ

Ο μάνατζερ του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, Νίκος Λώτσος βρέθηκε στα γραφεία του Άρη και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Λευτέρη Αρβανίτη. Το θέμα της συζήτησης δεν ήταν άλλο από τον Βεζένκοφ και το μέλλον του παίκτη στην ομάδα.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης ενημέρωσε τον μάνατζερ του παίκτη για τις προθέσεις και το σχέδιο που υπάρχει στην ομάδα με την έλευση του νέου επενδυτή. Από τη συνάντηση δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη και οι δύο άνδρες συμφώνησαν να τα ξαναπούν μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Παράλληλα ο Νίκος Λώτσος παραχώρησε συνέντευξη στην El Mundo Deportivo με την οποία επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα αλλά και του ίδιου του παίκτη για την ομάδα της Καταλονίας. «Η Μπαρτσελόνα είναι από τις ομάδες που ενδιαφέρονται. Και ο Σάσα ενδιαφέρεται επίσης, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τη συμμετοχή του Βεζένκοφ στο ντραφτ του ΝΒΑ ο Νίκος Λώτσος ανέφερε: «Θα πάρουμε την απόφασή μας κοντά στις 15 Ιουνίου για το αν θα μείνουμε ή όχι στο ντραφτ. Υπάρχουν αρκετές ομάδες της Ευρώπης που έχουν δείξει ενδιαφέρον, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ξεκάθαρες προτάσεις. Θα αποφασίσουμε βάσει του τι είναι το καλύτερο γι’ αυτόν στην ανάπτυξή του ως παίκτης».

Σχετικά άρθρα