Ο Μαρκαριάν για Μπακάκη

Ταχεία ανάρρωση ευχήθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σέρτζιο Μαρκαριάν στον αμυντικό της ΑΕΚ, Μιχάλη Μπακάκη ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 6 περίπου μήνες. 

Ο Μαρκαριάν είπε, στέλνοντας μήνυμα προς τους επίσης τραυματίες, Μανιάτη, Μάνταλο, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Γιώργο Σαμαρά, ότι εκείνο που προέχει είναι η υγεία των παικτών. 

«Εύχομαι στον Μιχάλη περαστικά και να αναρρώσει το συντομότερο δυνατόν, για να επιστρέψει στην ομάδα του και στην Εθνική. Επίσης, θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, που, λόγω τραυματισμού, δεν θα έχουμε μαζί μας στους επόμενους αγώνες μας, τον Γιάννη Μανιάτη, τον Πέτρο Μάνταλο, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Σαμαρά: αυτό που έχει σημασία, πάνω απ’ όλα, είναι η υγεία τους και η γρήγορη αποκατάστασή τους. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Τους περιμένουμε», είχε χαρακτηριστικά. 

Στα αγωνιστικά της Εθνικής, πέντε ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν προπονήσεις την προσεχή Δευτέρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ενόψει της πρόσκλησης του Μαρκαριάν για τον αγώνα με τα Νησιά Φερόε. Αυτοί είναι οι Βελλίδης, Σταφυλλίδης, Τασουλής, Φούντας, Κολοβός.

Σχετικά άρθρα