Προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι στα Σπάτα

Οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα στη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου είναι αλήθεια πως προκάλεσαν τριγμούς στο “στρατόπεδο” των “κιτρινόμαυρων”. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος χθες ήταν σκασμένος με τον σοβαρό τραυματισμό του Μιχάλη Μπακάκη, κλήθηκε σήμερα να αντιμετωπίσει την πρώτη σοβαρή κρίση σε αυτά τα δύο χρόνια που έχει τον ρόλο του Εκτελεστικού Διευθυντή στην ΑΕΚ.
Ο “Ντούσκο” το πρωί βρέθηκε στα Σπάτα και συνομίλησε για αρκετή ώρα σε ήρεμους τόνους με τον “Κολοσσό” για να διαπιστώσει από πρώτο χέρι τί ήθελε να πει ο τεχνικός της ΑΕΚ με τα όσα υποστήριξε στη Συνέντευξη Τύπου. Ο Δέλλας φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν άφησε κανένα υπονοούμενο κατά των συνεργατών του και υποστήριξε ότι ουσιαστικά παρερμηνεύθηκαν τα λόγια του. Υπογράμμισε ότι δεν αμφισβητεί τη διοίκηση και τόνισε ότι για τους τραυματισμούς φταίει η κακοδαιμονία, το κακό μάτι και η γκρίνια…
Ο Δέλλας μίλησε και με τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα, ο οποίος ζήτησε να μάθει αν ο προπονητής της “Ένωσης” έχει κάποιο παράπονο από τον τρόπο εκγύμνασης των “κιτρινόμαυρων”. Ο 39χρονος προπονητής ήταν κατηγορηματικός και ξεκαθάρισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο δουλειάς του έμπειρου γυμναστή.
Η αλήθεια είναι πως γίνεται σοβαρή προσπάθεια τις τελευταίες ώρες να πέσουν οι τόνοι στα Σπάτα. Θέμα διαδοχής του Τραϊανού Δέλλα δεν φαίνεται ότι θα προκύψει άμεσα. Ο Μπάγεβιτς στηρίζει τον “Κολοσσό”. Πιστεύει στις ικανότητές του και στη δουλειά του. Όμως την ίδια ώρα στο “στρατόπεδο” της “Ένωσης” θεωρούν ότι όλος αυτός ο πανικός θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αν ο Δέλλας έμενε στα τυπικά.
Υπογραμμίζοντας απλά ότι για τους ξενύχτηδες είναι απόφαση της διοίκησης να μείνουν εκτός μέχρι… νεοτέρας και για τους τραυματισμούς ότι φταίει η κακοδαιμονία…

Σχετικά άρθρα