Ο Φίγκο απέσυρε την υποψηφιότητά του

21 Μαΐου 2015

Ο Λουίς Φίγκο δεν θα διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο της FIFA, στις εκλογές της 29ης Μαΐου, καθώς απέσυρε την υποψηφιότητά του. Έτσι, ενώ ξεκίνησαν τέσσερις για την συγκεκριμένη θέση, αλλά οι μονομάχοι θα είναι τελικώς μόνο δύο.

«Μετά από συζητήσεις με τους άλλους δύο υποψήφιους κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτό που θα συμβεί στις 29 Μαΐου στη Ζυρίχη δεν είναι μια κανονική εκλογική διαδικασία. Κι επειδή δεν είναι, μην υπολογίζετε σε μένα», δήλωσε με νόημα ο πρώην διεθνής Πορτογάλος άσος.

Να αναφέρουμε ότι ο Ολλανδός Μίχαελ Φαν Πράαγκ ανακοίνωσε το πρωί την απόσυρση της υποψηφιότητάς του για την FIFA, με αποτέλεσμα υποψήφιοι να παραμείνουν ο νυν πρόεδρος της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, Σεπ Μπλάτερ και ο Ιορδανός πρίγκιπας Αλί Μπιν Αλ Χουσεΐν.

Σε ότι αφορά στον Λουίς Φίγκο, αδιευκρίνιστη προς το παρόν είναι η στάση που θα κρατήσει ο παλαίμαχος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν εξωτερίκευσε τις προθέσεις του αναφορικά με το αν θα υποστηρίξει κάποιον από τους «μνηστήρες» της προεδρίας.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Elizabeth Gilber
Η Σκέψη της ημέρας
Elizabeth Gilber
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...