Αυτή είναι η επιστολή που απάντησε ο Ινφαντίνο

Διαβάστε την επιστολή Κοντονή στην οποία απάντησε ο Ινφαντίνο.
“Αγαπητέ κ. Πρόεδρε
Πριν από οτιδήποτε άλλο θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την επιστολή σας την 1η Μαΐου 2005. Όπως ήδη γνωρίζετε μετά απο διαβούλευση που διήρκεσε περισσότερο από έναν μήνα, οι πρώτες νομοθετικές παρεμβάσεις που σχεδιάστηκαν για να καταστείλουν τη βία εγκρίθηκαν την περασμένη εβδομάδα από μια μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού κοινοβουλίου. Το τελικό του περιεχόμενο σε σχέση με το ποδόσφαιρο ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τις δικές σας παρατηρήσεις.
Όπως έχει ανακοινωθεί από την αρχή σχεδιάζουμε ένα μεγάλο εύρος νομοθετικών αλλαγών για την αναβάθμιση του ελληνικού αθλητισμού. Συυπολογίζοντας ότι ένα συγκεκριμένο μέρος αυτών των αλλαγών θα σχετίζεται με ή θα επηρεάζει το ποδόσφαιρο, θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε από τη βάση της επικοιδομοιτικής διαδικασίας διαλόγου που έχουμε προσφάτως οικοδομήσει. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα έχουμε τη δυνατότητα να επαναβεβαιώσουμε όσα έχουν ήδη αποφασιστεί (προχωρώντας σε όλες τις πιθανές δράσεις που πιθανώς χρειάζονται), αλλά, πάνω απ’ όλα, να εκμεταλλευτούμε τη γνώσση και τη διεθνή εμπειρία σας ώστε να σχεδιάσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Γι αυτό τον λόγο εάν συμφωνείτε θα θέλαμε να προτείνουμε τη συμμετοχή ενός εκ των δικηγόρων σας στην επιτροπή που θα διαβουλευθεί επί του θέματος και θα ετοιμάσει το προσχέδιο του νέου νόμου. Συγκεκριμένα το άτομο που έχουμε κατά νου είναι ο κύριος Άγγελος Ριγόπουλος που έχει ακολουθήσει τις διαδικασίες μέχρι σήμερα και έχει το επιπλέον πλεονέκτημα της κατανόησης των ελληνικών που θα του επιτρέψει να παραμένει ενήμερος πιο άμεσα και με ακρίβεια και έτσι να επιβεβαιώνεται η καλύτερη δυνατή διαβούλευση και συνεργασία μεταξύ μας. Είναι αυτονόητο ότι είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με όποιο άλλο πρόσωπο επιλέξετε.
Αναμένοντας την απάντησή σας, ειλικρινά δικός σας
Σταύρος Κοντονής”.

Σχετικά άρθρα