Παντρεύεται η Έλενα Ράπτη;

22 Μαΐου 2015

Την ημέρα της ονομαστικής της γιορτής, η βουλευτής Έλενα Ράπτη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό ΑΝΤ1 και δεν απέφυγε τις ερωτήσεις της Φαίης Σκορδά σχετικά με τη σχέση της με τον Λούκα Γιώρκα καιτον γάμο που όλοι συζητούν ότι αναμένεται να γίνει, αφού το ζευγάρι συγκατοικεί εδώ και έναν χρόνο.

Δεχόμενη τα κομπλιμέντα του Γιώργου Λιάγκα, η Έλενα Ράπτη στο σχόλιό του «Έχει μικρό άντρα γι’ αυτό είναι τόσο όμορφη», του απάντησε του λέει: «Α, ναι… με ανανεώνει αυτό, σαφώς. Έχεις δίκιο. Όταν ο άνθρωπός σου είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος, πρόσχαρος, εύθυμος αυτό σου δίνει ζωή κι ενέργεια».

Όταν όμως, έφτασε η συζήτηση στον γάμο, η βουλευτής ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ακριβή εικόνα ακόμα για τον γάμο της και τις λεπτομέρειές του, όπως για το τι νυφικό θα φορέσει, αλλά αυτό που ξέρει είναι ότιθέλει να είναι παραδοσιακός. Σχετικά με το αν έγινε η πρόταση γάμου από τον Λούκα Γιώρκα, υποσχέθηκε στη Φαίη Σκορδά ότι θα της τα πει στο διάλειμμα! Από την άλλη, όμως, δεν άφησε περιθώρια σε κανέναν να σκεφτεί ότι θα γίνει σύντομα, αφού είπε με χιούμορ:«Μη ραφτείτε ακόμα!».

 

 

http://www.thetoc.gr/ 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Willa Cather
Η Σκέψη της ημέρας
Willa Cather