Πατέρας και πάλι ο Πούτιν;

22 Μαΐου 2015

Πολλά ερωτηματικά άφησε η τελευταία εμφάνιση της Αλίνα Καμπάγεβα, φερόμενης συντρόφου του Βλαντιμίρ Πούτιν, η οποία εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ της Μόσχας με ένα πολύ αέρινο κόκκινο φόρεμα.

Αμέσως οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν πως ο πρόεδρος της Ρωσίας περιμένει το τρίτο του παιδί αυτή τη φορά από την πρώην αθλήτρια. Ολοι στην εκδήλωση παρατήρησαν πως η σιλουέτα της 32χρονης ήταν διαφορετική, εκτιμώντας πως η επιλογή του φορέματος δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς επιδιώκει να κρύψει την εγκυμοσύνη της.

Γεγονός πάντως είναι πως και το Μάρτιο ο διεθνής Τύπος είχε αναφερθεί εκτενώς στην εξαφάνιση του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελβετία εξαιτίας προβλήματος υγείας, με ελβετικό tabloid να συνδέει την εξαφάνιση με γέννα της Αλίνας.

Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν επιβεβαιώθηκε ούτε η ασθένεια ούτε και η γέννα, με τον Ρώσο πρόεδρο να σχολιάζει πως «θα ήταν βαρετά χωρίς κουτσομπολιά».

Η προσωπική ζωή του Βλαντιμίρ Πούτιν είναι κάτω από άκρα μυστικότητα, με τους περισσότερους να πιστεύουν πως διατηρεί σχέση με την πρώην αθλήτρια.
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ