Γιατί ο Κλούνεϊ δεν θέλει να κάνει παιδί με την Αμάλ;

22 Μαΐου 2015

Μπορεί να της έκανε επί 28 λεπτά πρόταση γάμου, να κόντεψε να χαλάσει τα γόνατά του και να την παρακάλεσε όσο καμία άλλη γυναίκα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο μέχρι πρότινος περιζήτητος εργένης είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την οικογενειακή του ευτυχία με τον ερχομό ενός παιδιού. 

Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από την τελευταία του συνέντευξη στο CBS στην ο οποία ο Τζόρτζ Κλούνεϊ ερωτήθηκε για μία ακόμα φορά αν θα κάνει παιδί με την Αμάλ.

Ο 54χρονος σταρ αποκάλυψε ότι ο ερχομός ενός παιδιού, 8 μήνες μετά τον υπέρλαμπρο γάμο του, δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του. «Στην πραγματικότητα δεν το σκέφτομαι. Δηλαδή, το έχω σκεφτεί, υποθέτω, αλλά δεν είναι υψηλά στη λίστα με τις προτεραιότητές μου».

Παρόλα αυτά, ο πρωταγωνιστής του Tomorrowland, τόνισε ότι από την στιγμή που παντρεύτηκε, του τίθεται συχνά αυτή η ερώτηση. «Το τελευταίο διάστημα με έχουν ρωτήσει πολλές φορές επειδή παντρεύτηκα και έκανα ταινία στην οποία συμμετείχαν παιδιά», εξήγησε ο Κλούνει.

Φυσικά, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να μιλήσει για το ταλέντο της συζύγου του και να υπερηφανευτεί γα το πόσο καλή είναι στη δουλειά της. «Τα πράγματα που κάνει είναι πολύ σημαντικά», τόνισε ο Κλούνεϊ.

 

 
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ