Ακύρωσαν τον τελικό για το «ένα μάτσο λεσβίες»

Σάλος έχει προκληθεί στην Ιταλία μετά τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου της Χώρας χαρακτήρισε το γυναικείο ποδόσφαιρο «ένα μάτσο λεσβίες».

Το Σάββατο η Μπρέσια επρόκειτο να αντιμετωπίσει την Ταβανιάκο τον τελικό του Κυπέλλου, ο οποίος τελικά ακυρώθηκε μετά τα όσα φέρεται να είπε ο Φελίπε Μπελόλι. «Δεν μπορούμε να δίνουμε συνεχώς χρήματα για ένα μάτσο λεσβίες», φέρεται να είπε σε συνεδρίαση της Ομοσπονδίας πριν από λίγες ημέρες, τουλάχιστον σύμφωνα με τα πρακτικά της συνεδρίασης.
Διότι ο Μπελόλι διέψευσε στην «Gazzetta dello Sport», ότι είπε κάτι τέτοιο: «Η υπογραφή μου δεν υπάρχει στα πρακτικά κι αυτό λέει πολλά», υποστήριξε ο Μπελόλι.

Κάποιες από τις ομάδες εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους σε πρόσφατους αγώνες τους ενώ ακόμα και ο πρωθυπουργός της Ιταλίας μπήκε στη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα.

«Το μόνο που μπορώ να πω για το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι ότι πρέπει να δώσουμε ένα τέλος σε όλα αυτά», είπε ο Matteo Renzi στη RAI και χαρακτήρισε άθλια όσα έχουν ειπωθεί.

Σχετικά άρθρα