Οι 20 του Περέιρα για τελικό

Οι Ανδρέας Μπουχαλάκης και Δημήτρης Διαμαντάκος ήταν οι δύο παίκτες από όσους δεν είχαν πρόβλημα ετοιμότητας που άφησε εκτός αποστολής ο Βίτορ Περέιρα για τον τελικό του Κυπέλλου.
Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν πήρε στην 20άδα τον ανέτοιμο Ελαμπντελαουί, τους τραυματίες Σαντάνα και Γιαννούλη, φυσικά τον Μανιάτη, όπως και τους Αφελάι και Μέγιερι που είναι εκτός πλάνων.
Η 20αδα που θα πάει αύριο στο ΟΑΚΑ έχει τρεις γκολκίπερ εκ των οποίων θα κοπεί ένας εκ των Γιαννιώτη Χουτεσιώτη, ενώ στη 18αδα θα είναι ο Βούρος λόγω των κανονισμών του Κυπέλλου για τους νέους παίκτες, οπότε θα «κοπεί» κάποιος ακόμη.
Η αποστολή: Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Μποτία, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Χάρα, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Εντινγκά, Ντουρμάζ, Βούρος.
Στο πρόγραμμα της σημερινής εκγύμνασης, βασικό κομμάτι είχε η τακτική. Μέσω στημένων φάσεων (κόρνερ και φάουλ) δουλεύτηκε η αμυντική και επιθετική λειτουργία, ενώ αμέσως μετά έγινε και δίτερμα. Εκεί δουλεύτηκε η ανάπτυξη του παιχνιδιού, η κατοχή και σωστή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έγινε δουλειά και επάνω στα τελειώματα φάσεων.Ατομικό έκανε ο Σαντάνα, θεραπεία και ατομικό έκαναν οι Στρέζος και Γιαννούλης.

Σχετικά άρθρα