Ξεκαθαρίζει του Αντσελότι στην Ρεάλ

Μέσα στις επόμενες ώρες κρίνεται το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης! Συγκεκριμένα, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα έχουμε εξελίξεις, καθώς ο Ιταλός προπονητής θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Αυτό τόνισε ο προπονητής των «μερένχες» την Παρασκευή στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την Χετάφε… «Θα ήθελα να παραμείνω, αυτό εύχομαι με όλη μου την καρδιά. Αν δε γίνει αυτό θα αποχωρήσω μετά από δύο φανταστικές χρονιές», δήλωσε ο  Ιταλός τεχνικός, ο οποίος οδήγησε πέρυσι την Ρεάλ στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ πέρυσι, αλλά στο διάστημα της διετούς παρουσίας του στον πάγκο δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.
«Συνεχίζω να θεωρώ εαυτόν προπονητή της Ρεάλ, μέχρις ότου η διοίκηση μου πει κάτι διαφορετικό. Είναι μία δύσκολη στιγμή για το σύλλογο, διότι πρέπει να πάρει μία σημαντική απόφαση», επισήμανε ο Κάρλο Αντσελότι.

Την ίδια ώρα, ο ισπανικός Τύπος θεωρεί σχεδόν βέβαιη την απομάκρυνση του Ιταλού από το τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης. Υποψήφιοι για να τον αντικαταστήσουν φέρονται, ο Ράφα Μπενίτεθ και ο Γιούργκεν Κλοπ, ενώ τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν και κάποια δημοσιεύματα που παρουσιάζουν ως πιθανή την παραμονή του «Καρλέτο». Στην Ιταλία την Πέμπτη έγραφαν πάντως ότι η Μίλαν θέλει ξανά τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της…
 

Σχετικά άρθρα