Ο Πεπ δεν δέχτηκε πρόσκληση από «Μπάρτσα»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν δέχτηκε την πρόσκληση της Μπαρτσελόνα να παρακολουθήσει ως επίσημος προσκεκλημένος της τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Γιουβέντους στο Βερολίνο το βράδυ της 6ης Ιουνίου… Αυτό αποκάλυψε ο προπονητής της Μπάγερν,ο οποίος εξύμνησε τον Τσάβι, ενώ για την φετινή εικόνα της Μπάγερν στάθηκε στους τραυματισμούς που είχαν οι Βαυαροί…
 
Όπως είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» τον προσκάλεσε να παρακολουθήσει το ματς απέναντι στη Γιουβέντους, αλλά εκείνος επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να το κάνει. Φαίνεται πως ο προπονητής της Μπάγερν θα ήθελε να είναι στο Βερολίνο στον συγκεκριμένο μεγάλο παιχνίδι μόνο ως φιναλίστ. Η Μπαρτσελόνα ήταν άλλωστε η ομάδα που απέκλεισε την Μπάγερν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Λογικά ο τεχνικός της Μπάγερν θα είναι πάντως «παρών» στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου, αλλά όχι ως προσκεκλημένος της Μπαρτσελόνα.. .

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στο «αντίο» του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα και τόνισε: «Είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές. Ελπίζω στο μέλλον οι νεαροί παίκτες να μάθουν πολλά από αυτόν. Εγώ διδάχτηκα αρκετά από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο».

Για την φετινή πορεία της Μπάγερν, ο προπονητής της πρωταθλήτριας Γερμανίας ανέφερε: «Οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε να δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό στους πρωταθλητές Γερμανίας. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε τη δουλειά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όμως, όταν στηρίζεσαι σε 13-14 ποδοσφαιριστές δεν μπορείς πάντα να παίρνεις το μάξιμουμ. Θα ήθελα μετά το ματς με τη Μάιντς οι οπαδοί μας να είναι ικανοποιημένοι και να πανηγυρίσουν τον τίτλο».

Σχετικά άρθρα