Νίκες για Μπελενλένσες, Στουτγκάρδη

231. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ 2 1.85
Στον… κακό χαμό της τελευταίας αγωνιστικής στη Μπουντεσλίγκα σχετικά με τις ομάδες που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη χειρότερη θέση από τις έξι οι οποίες εμπλέκονται στα πιθανά σενάρια. Είναι τρείς πόντους πίσω από την 15η θέση και επιπρόσθετα έχουν τη χειρότερη διαφορά τερμάτων κάτι που σημαίνει ότι δεν ευνοούνται σε καμία πιθανή ισοβαθμία. Μαχητική ομάδα η Πάντερμπορν αλλά ασταθής και με εμφανείς αδυναμίες στα μετόπισθεν θα δυσκολευτεί αφάνταστα να συγκρατήσει την αποφασιστική Στουτγκάρδη. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τεράστια αποθέματα ενέργειας στα δύο τελευταία καθοριστικά εντός έδρας ματς με Μάιντζ και Αμβούργο. Με μία ακόμη νίκη εξασφαλίζουν την παραμονή της στην κατηγορία. Εχουν τις δυνατότητες να το πετύχουν.
 237. ΜΕΤΣ-ΛΙΛ ΟΒΕΡ 1.75
Να πεί αντίο με νίκη μπροστά στο κοινό της θέλει η γηπεδούχος που έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό στη Λιγκ 2. Δύσκολο εγχείρημα ωστόσο καθώς τελευταία έχει παραδοθεί στα πολλά προβλήματα που την ταλαιπωρούν ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στα τέσσερα πιό πρόσφατα ματς που έδωσε δέχτηκε 11 γκολ. Ιδια και χειρότερη εικόνα στα μετόπισθεν εμφανίζει και η φιλοξενούμενη η οποία σε ίδιο αριθμό αναμετρήσεων μέτρησε 14 γκολ παθητικό! Η μόνη διαφορά των δύο κλαμπ είναι ότι η Λιλ έχει ταλαντούχους παίκτες στην επίθεση οι οποίοι μπορούν να σκοράρουν με ευκολία. Στόχος είναι να κλείσουν τη χρονιά με θετικό αποτέλεσμα μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Μαρσέιγ με 4-0. Το πιθανότερο είναι το σερί των τεσσάρων όβερ για την ομάδα του Ζιράρ να συνεχιστεί κάτι που αξίζει κανείς να κυνηγήσει με την απόδοση να είναι στο 1.75.
261. ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ-ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ 2 1.60
Η Ζιλ Βιθέντε έπεσε οριστικά στη Β’ Κατηγορία μετά την ήττα που υπέστη στην έδρα της Πενιαφέλ με 2-1. Ηταν και πάλι υποτονική κυρίως στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού κάτι άλλωστε που της στοίχισε σε αρκετά ματς το τελευταίο καθοριστικό δίμηνο. Χωρίς ηθικό πλέον θα υποδεχτεί την Μπελενένσες η οποία έχει ελπίδες για την κατάκτηση της έκτης θέσης που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Το 1-1 που παραχώρησε στην Πόρτο την φέρνει στο -2 από την (6η) Πάκος Φερέιρα η οποία παίζει εκτός με την επίσης ενδιαφερόμενη για τον ίδιο στόχο Νάσιοναλ Μαδέιρα. Μπορεί να πάρει το τρίποντο και να ελπίζει ότι θα την ευνοήσουν οι συγκυρίες για να τα καταφέρει. Επιπρόσθετα έχει υπέρ της την πρόσφατη παράδοση με τη Ζιλ καθώς από το 2008 και έπειτα ανεξαρτήτως έδρας έχει απολογισμό υπέρ της 5-3-1.

Σχετικά άρθρα