Γεωργιάδης: «Δεν σκύβουμε το κεφάλι»

Ο Γιώργιος Γεωργιάδης είπε ότι ο ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πίσω στην βαθμολογία των play off δεν σκύβει το κεφάλι και ότι θα παλέψει για την πρώτη θέση.
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης και στις δηλώσεις του στη NOVA τόνισε ότι ο δικέφαλος πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του.
Αναλυτικά:
Για την ισοπαλία με τον Ατρόμητο:
«Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι στην πρώτη θέση, με δύο βαθμούς διαφορά από εμάς. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα, αλλά έχει συνέχεια και δεν σκύβουμε το κεφάλι. Θα συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι για να παλέψουμε για την πρώτη θέση. Εκείνο που μου άρεσε ήταν η μαχητικότητα των παικτών και η θέλησή τους να κερδίσουν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι και το κατά διαστήματα οργανωμένο παιχνίδι. Μόνο λίγο στο τέλος χάσαμε τις ισορροπίες και την συγκέντρωσή μας στην άμυνα, και δημιούργησε δύο φάσεις ο Ατρόμητος».
Για το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα:
«Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν από το 0-0. Όλοι έχουν τη θέληση να κερδίσουν και έχουν τις δικές τους πιθανότητες. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, αφού έχουμε δει πολλά στο ποδόσφαιρο. Εμείς θα δούμε ποιους παίκτες θα έχουμε στη διάθεσή μας και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι και περιμένουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Σχετικά άρθρα