Περέιρα: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα»!

Ως απόδειξη ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα, χαρακτήρισε τον τελικό ο Βίτορ Περέιρα. Διαβάστε τις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Περέιρα:
Το ματς με την Ξάνθη και την κατάκτηση του τροπαίου και το πως αυτή ήρθε: Ευχαριστώ πολύ (σ.σ. στα ελληνικά για τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ και τα συγχαρητήρια που δέχθηκε). Στο πρώτο μέρος συναντήσαμε δυσκολίες. Είναι αλήθεια πως είχαμε προβλήματα λόγω της πίεσης της Ξάνθης ψηλά. Αντίθετα δεν είχαμε την πίεση όπως θέλαμε και δεν κάναμε καλά οργανωμένες επιθέσεις, κάτι που μας έκανε να αισθανόμαστε ανεπαρκείς στο επιθετικό σκέλος. Στην συνέχεια βελτιωθήκαμε. Οργανώσαμε πιο καλά την άμυνά μας και είχαμε πιο καλή συνεργασία. Μετά το γκολ του Τσόρι τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα για εμάς και ήρθε έτσι το αποτέλεσμα. Είναι ένα πολύ όμορφο γκολ από έναν εξαιρετικά ταλαντούχο παίκτη εκείνο του Τσόρι. Είναι το γκολ που μας άνοιξε τον δρόμο για τον τίτλο. Είναι πολύ σημαντικό το νταμπλ και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που η χρονιά κλείνει με αυτόν τον τρόπο.
Το εάν κλείνει η χρονιά όπως την είχε φανταστεί: Είναι αλήθεια πως θα θέλαμε να είχαμε πετύχει κάτι παραπάνω στο Γιουρόπα. Να είχαμε προχωρήσει στην Ευρώπη. Ήταν δύσκολο γιατί είχαμε προβλήματα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το +13 στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Δεν γίνεται να μην είμαι ικανοποιημένος από τους δύο τίτλους και ας πήγαμε τόσο καλά στην Ευρώπη.
Τις απόψεις του Λουτσέσκου για τον αγώνα και το κατά πόσον έμεινε ευχαριστημένος: Πάντα σέβομαι τις απόψεις των άλλων προπονητών. Συμφωνώ πως στο Α’ μέρος δεν ήμασταν καλοί. Στο Β’ επανήλθαμε και κερδίσαμε το ματς δίκαια.
Το 3-1 στο ντεμπούτο του στην Ξάνθη, το σκορ με το οποίο κέρδισε στον τελικό και το τι πιστώνει στον Μίτσελ για την σεζόν: Φυσικά έχει μέρος της αξίας των δύο τίτλων ο Μίτσελ. Εκείνος την έφτασε έως εκεί στο πρωτάθλημα και την προχώρησε στο Κύπελλο. Τα μοιραζόμαστε τα τρόπαια. Αφού κερδίσαμε τα δύο τρόπαια θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, τον κόσμο μας και τον πρόεδρό μας. Αυτοί οι τίτλοι ανήκουν στους παίκτες.
Το νταμπλ που επετεύχθη και τον στόχο της υψηλής ποιότητας ποδοσφαίρου σε όλα τα ματς του Ολυμπιακού και το πως μπορεί να γίνει αυτό: Υπήρχαν ματς που παίξαμε με πολύ καλή ποιότητα που τα κερδίσαμε. Υπήρξαν άλλα που επιμείναμε και με πολλή δουλειά πήραμε το σκορ που θέλαμε. Έχουμε όμως πάρει 2 τίτλους και αποδείξαμε πως ήμασταν η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα. Την κερδίσαμε 3 φορές. Δείξαμε πως δεν υπήρχε πιο καλή ομάδα από εμάς. Μακάρι να είχαμε ακόμα πιο υψηλό μπάτζετ και να φέρουμε ακόμα πιο καλούς παίκτες, όμως και πάλι δείξαμε πως είμαστε οι καλύτεροι.
Το εάν θέλει να αφιερώσει κάπου τους 2 τίτλους: Τους αφιερώνω πάνω απ’ όλα στους φιλάθλους μας για την ασταμάτητη στήριξη. Για τον ίδιο λόγο στον πρόεδρό μας και στους παίκτες μας και τις οικογένειές τους για την στήριξή τους και που μας βοηθούν ώστε να καταφέρνουμε να κάνουμε καλά ματς και να παίρνουμε τίτλους. 
 

Σχετικά άρθρα