Ας περιμένει ο Εσιέν για λίγες ώρες

Στον Παναθηναϊκό μπορεί όλα να περιστρέφονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα γύρω από τον Μίκαελ Εσιέν, τη σπουδαιότερη μεταγραφή των τελευταίων ετών που προσπαθεί να τελειώσει η διοίκηση της ΠΑΕ, ωστόσο υπάρχουν και τα πλέι οφ που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν.
Οι Πράσινοι δεν θέλουν να τεθούν νοκ άουτ και από τον τελευταίο στόχο που τους απέμεινε κατά την τρέχουσα σεζόν γι’ αυτό και είναι αποφασισμένοι να πρωτεύσουν σε μια ακόμη διαδικασία πλέι οφ, όπως συνέβη και τις πέντε φορές που συμμετείχαν κατά το παρελθόν.
Ηδη πήραν το προβάδισμα μετά τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής και την εκκωφαντική νίκη τους επί του Αστέρα (4-0), σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Αναστασίου και οι ποδοσφαιριστές του, στοχεύουν να διατηρήσουν ή ακόμη και να διευρύνουν τη διαφορά τους από τους συνδιεκδικητές της κορυφής, πετυχαίνοντας απόψε (24/5, 20.30) τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στα πλέι οφ απέναντι στον Ατρόμητο.
Το γήπεδο της Λεωφόρου ούτως ή άλλως μεταμορφώνει προς το καλύτερο τους παίκτες του Τριφυλλιού που με τη βοήθεια του κόσμου αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη δυναμική.
Το θετικό για τον κόουτς Αναστασίου είναι ότι για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες υπολογίζει τον Λαγό, ο οποίος έχασε δύο από τις τρεις τελευταίες προπονήσεις. Ο νεαρός χαφ θα πάρει φανέλα βασικού στον κεντρικό άξονα μαζί με τους Ζέκα, Νίνη και έναν εκ των Ατζαγκούν ή Πράνιτς, ενώ στην άμυνα έχουν προβάδισμα να αγωνιστούν οι Νάνο, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ και στο τέρμα ο Στιλ.
Το μεγαλύτερο ερώτημα που προκύπτει αφορά το επιθετικό δίδυμο κι αν θα διατηρηθούν ο Καρέλης με τον Κλωναρίδη που έκαναν καταπληκτικό παιχνίδι στην Τρίπολη ή αν θα  επιστρέψει ο Μπεργκ δίπλα σε έναν εκ των δύο.
Την υπόλοιπη αποστολή συμπληρώνουν οι: Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Μαυρίας και Μπερίσα. 

Σχετικά άρθρα