«Πώς να φύγει με το νταμπλ;»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για το νταμπλ που κατέκτησε ο Ολυμπιακός και στη φετινή σεζόν, τόνισε ότι θα υπάρξουν ανακατατάξεις στην ομάδα με στόχο το καλύτερο, ενώ σχολίασε και το θέμα προπονητή λέγοντας πως η διοίκηση θα πάρει τις αποφάσεις αλλά δεν είναι δυνατό να φύγει ένας προπονητής που ΄χει κατακτήσει το νταμπλ. 
 
Ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ τόνισε: 
 
Για τον Περέιρα: «Θα αποφασίσει το Δ.Σ. για το θέμα προπονητή, αλλά πώςείναι δυνατό να μη συνεχίσει κάποιος που έχει κατακτήσει το νταμπλ;»
 
Για τον τελικό και τις δυσκολίες: «Δεν ανησύχησα, τον ξέρω τον Ολυμπιακό. Στο β μέρος η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη. Είχαμε πάρει το πρωτάθλημα εδώ και δύο μήνες, να ξέρετε ότι δεν είναι εύκολο να κρατήσεις συγκεντρωμένη μια ομάδα για ένα τελευταίο παιχνίδι. Οι παίκτες ήταν στις παραλίες τις τελευταίες μέρες». 
 
Για το νταμπλ και τη φετινή πορεία: «Είμαστε συνηθισμένοι στα νταμπλ, είδατε πως μας αποθέωσε ο κόσμος. Καλό και το θέαμα, όμως το ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα και οι τίτλοι είναι η ουσία. Δεν παίρνεις τίτλους αν δεν πας για το αποτέλεσμα. Η ομάδα έκανε ωραία παιχνίδια στην Ευρώπη, παραλίγο να αποκλείσουμε την Γιουβέντους που θα παίξει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα έχουν σκοπό να κάνουμε το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη». 
 
Για τους αντίπαλους του Ολυμπιακού: «Να κοιτάξουν να φτιάξουν ομάδες. Να βάλουν χρήματα και να επενδύσουν. Στο τσάμπα δεν παίρνεις πρωταθλήματα»

Σχετικά άρθρα