Γεωργιάδης: «Θέλει λίγη τύχη παραπάνω»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης στάθηκε στην ατυχία του ΠΑΟΚ και τα τρία δοκάρια κόντρα στον Αστέρα, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει κριθεί τίποτα στην μάχη των πλέι-οφ.

Αναλυτικά:

«Δεν μπορείς να πεις πολλά. Κάναμε πολλά για να κερδίσουμε, ο αντίπαλος δεν έκανε τίποτα. Θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα. Θέλει λίγη τύχη παραπάνω, είχαμε τρία δοκάρια. Έχουμε τόσα προβλήματα τραυματισμών, ζητάμε από τα παιδιά της Κ20 να είναι ουσιαστικοί. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι, θα πετύχουμε στο τέλος τον στόχο. Θέλει ηρεμία για να πετύχεις ένα γκολ. Έχει πίεση η ομάδα και είναι μεγάλη. Στο Αστέρας-Παναθηναϊκός, ο Παναθηναϊκός έκανε τόσα λίγα πράγματα σε σχέση με μας σήμερα», είπε αρχικά.

Για τον Νομπόα σχολίασε: «Δε θέλω να σχολιάσω έναν παίκτη, να κρίνετε εσείς».

Για την ικανότητα και τον παράγοντα τύχη: «Μέχρι κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ ήταν η πιο αποτελεσματική ομάδα. Αυτά τα πλασέ, τα σουτ στο δοκάρι. Είναι κι η ικανότητα. Αυτούς έχουμε, αυτούς εμπιστευόμαστε. Ένας παίκτης που μένει μακριά από το γκολ μειώνεται η αυτοπεποίθησή του».

Για την παρουσία Σαββίδη στον πάγκο και στα αποδυτήρια: «Δε θέλω να σχολιάσω τίποτα. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα σας πει. Θα μάθετε. Είμαι σίγουρος».

Για τα play off: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Θέλω να σταθώ στην εικόνα της ομάδας που είναι καλή. Και είδατε ότι και ο κόσμος όταν βλέπει προσπάθεια, βοηθάει».

Για το ματς της Τετάρτης: «Δεν ξέρω ποιοι παίκτες θα προλάβουν να παίξουν από τους τραυματίες. Κάποια ρίσκαραν με τον Ατρόμητο και δεν τους είχαμε σήμερα».

Για τον Μακ: «Είχε ένα χτύπημα, ελπίζω να είναι καλά κι αυτός την Τετάρτη».

Για τον Γκαρσία: «Είναι μεγάλη προσωπικότητα και είναι χαρά που θα τον έχουμε μαζί μας».

Σχετικά άρθρα