Διακοπές στην Ελλάδα και ραντεβού με ΠΑΟ ο Αμπέντ

Το αγγλικό πρωτάθλημα τελείωσε, η Νιούκαστλ έστω και την τελευταία αγωνιστική εξασφάλισε την παραμονή της στην Πρέμιερσιπ, και ο Μεντί Αμπέντ απολαμβάνει ήδη τις καλοκαιρινές διακοπές του. Ο γαλλοαλγερινός χαφ αναμένεται το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα προκειμένου να δει παλιούς φίλους με τους οποίους θέλει να ξανασμίξει.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε αμέσως μετά τη λήξη του αγγλικού πρωταθλήματος επέλεξε να έρθει στη χώρα μας, όπου θα έχει συνάντηση και με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας.

Οι Πράσινοι ήδη βρίσκονται σε καλό επίπεδο στις διαπραγματεύσεις με τη Νιούκαστλ που δεν είναι αρνητική για να παραχωρήσει τον πολυσύνθετο μέσο. Ωστόσο ζητεί περίπου 300.000 ευρώ ποσό που φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν από το Τριφύλλι.

Ο Αμπέντ θα μιλήσει με τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο καθώς και από τις δύο πλευρές υπάρχει πρόθεση για συνεργασία. Πρόκειται άλλωστε για ένα φλερτ που κρατάει καιρό, αφού οι Πράσινοι από την περασμένη σεζόν έδωσαν μάχη για να τον ξαναπάρουν από τη Νιούκαστλ.

Σχετικά άρθρα