Αναλαμβάνει δράση Πάμπλο Γκαρσία

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Γκαρσία ανακοινώθηκε, ο Πάμπλο βρέθηκε στο γήπεδο και είδε τον αγώνα με τον μεγαλομέτοχο και τον γιό του, αλλά από σήμερα αρχίζει να μπαίνει σταδιακά στους ρυθμούς του ΠΑΟΚ.

Αναλαμβάνει δράση ο Γκαρσία και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχει συνδετικό ρόλο ανάμεσα στην διοίκηση και την ομάδα. Θα έχει αρμοδιότητα και την βασική ευθύνη για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα βρίσκεται ένα σκαλί πιο κάτω – σε επίπεδο αποφάσεων για το ποδοσφαιρικό τμήμα- από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη και ένα «σκαλί» πιο πάνω, από τον τεχνικό διευθυντή που θα επιλεγεί τελικώς. Εκτός κι αν ο ίδιος ο Γκαρσία, αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, κάτι που δεν είχε διευκρινιστεί μέχρι χθες το βράδυ.

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του σηματοδοτεί πολύ σημαντικές εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ που θα φθάσουν ακόμη και στην αναδιοργάνωση της ομάδας, σε βασικούς τομείς. Και όλα αυτά θα γίνουν φυσικά, μετά το τέλος των πλέι οφ. Απλά, πρέπει να «τρέξει» η προεργασία.

Χθες ο Γκαρσία προσήλθε στην Τούμπα λίγο μετά τις 17:45, βρέθηκε στην σουίτα του Σαββίδη, μαζί με τον Γιώργο Σαββιδη και τον Λίνο. Αποχώρησε λίγο μετά τις 20:20 και αποθεώθηκε από τον κόσμο ενώ έβγαλε και πολλές φωτογραφίες με τους θαυμαστές του. Ο Γκαρσία αποχώρησε από το γήπεδο χωρίς να κάνει την παραμικρή δήλωση.

Σχετικά άρθρα