Το επαγγελματικό πλάνο φυσικής κατάστασης

Την κυκλοφορία του καινούριου του βιβλίου προανήγγειλε ο Αντώνης Κέζος. Ο Κύπριος γυμναστής ο οποίος έχει περάσει μεταξύ άλλων από την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Κύπρου, γνωστοποίησε πως στις 2 Ιουνίου θα βρίσκεται στα ράφια των μεγαλύτερων βιβλιοπωλείων στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, με τη βοήθεια φωτογραφιών, γραφημάτων και γραφικών παραστάσεων, ο αναγνώστης θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για το σύγχρονο ασκησιόλογιο, αναλύσεις προπονήσεων και μεθόδους ανάλυσης μίας ομάδας, τις βαθμίδες προετοιμασίας φυσικής κατάστασης, την ανάπτυξη των τεχνικών, τακτικών και πνευματικών ικανοτήτων των αθλητών, τη στατιστική στο ποδόσφαιρο, τις διαφορές προπόνησης στον στίβο και το ποδόσφαιρο και πολλά άλλα.
Πρόκειται για ένα «εργαλείο» με στόχο να συμβάλει στη βιβλιογραφία για όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και όλα τα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα. Απευθύνεται στους προπονητές, στους προπονητές φυσικής κατάστασης, στους προπονητές αποκατάστασης τραυματισμών, Ιδιαίτερα στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στις ιατρικές ομάδες, στους διαιτητές, ακόμη και στον φίλαθλο κόσμο.
Το βιβλίο περιέχει τα εξής:
·      Η στατιστική στο ποδόσφαιρο
·      Προπόνηση – συντήρηση φυσικής κατάστασης στη «νεκρή» περίοδο (off season training)
·      Παράμετρος αερόβιας ικανότητας
·      Παράμετρος αναερόβιο κατώφλι
·      Παράμετρος δύναμη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο
·      Παράμετρος ταχύτητα στο ποδόσφαριο
·      Διαφορές στίβου – ποδοσφαίρου
·      Παράμετρος προθέρμανση στο ποδόσφαιρο
·      Η σημασία της σωστής τεχνικής στην εκτέλεση των ασκήσεων
·      Σημασία και μέθοδοι σωστής αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών

Σχετικά άρθρα