Βούρας: «Η ΑΕΚ επέστρεψε για να πρωταγωνιστήσει»

 
Στη σημασία της επιστροφής στάθηκε ο MVP του χθεσινού αγώνα, Ηλίας Βούρας: «Σήμερα ήταν μια μεγάλη μέρα για την ομάδα. Σταματάει αυτό το μαρτύριο της Β’ και της Γ’ Εθνικής. Το βραβείο δεν ανήκει μόνο σε μένα, αλλά σε όλους τους παίκτες που δουλέψαμε σκληρά και παλέψαμε. Κανένας δεν μας χαρίστηκε, κερδίσαμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο με πολύ κόπο και πολλή δουλειά. Η ΑΕΚ επιστρέφει δυνατή και υγιής, πρέπει να βάλουμε στο μυαλό του κόσμου ότι δεν γυρίζει για να έχει ρόλο κομπάρσου, αλλά να πρωταγωνιστήσει».
Ντακόλ: «Η ΑΕΚ αξίζει να είναι στη Super League»
Στην επίτευξη του στόχου στάθηκε ο Αλεξάντρε Ντακόλ: «Ο Ηρακλής έδειξε πως είναι μία δυνατή ομάδα και δεν είναι τυχαία δεύτερος. Πετύχαμε τον στόχο μας, που ήταν η νίκη και πήρε πήραμε άνοδο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Η ΑΕΚ αξίζει πραγματικά να είναι στην Σούπερ Λίγκα και να πετύχει τους υψηλούς στόχους που θα βάλει. Πιστεύω πως τώρα έφυγε το άγχος και θα κοιτάξουμε τη συνέχεια».
Τσιλιανίδης: «Κρίθηκε στο γκολ»
Από την άλλη ο Κοσμάς Τσιλιανίδης στάθηκε στη… λεπτομέρεια: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την άνοδο. Εμείς σήμερα χάσαμε ευκαιρίες και δεχθήκαμε ένα φτηνό γκολ. Εκεί κρίθηκε το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε όμως, διότι ο στόχος είναι ίδιος με αυτόν της ΑΕΚ και είναι πολύ κοντά. Νομίζω ότι θα τον πετύχουμε στο επόμενο ματς».

Σχετικά άρθρα