Εχει κίνητρο η Εσμπιεργκ

108. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ-ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ 2 2.65
Τελειώνει μία κάκιστη σεζόν για την γηπεδούχο η οποία από το περσινό νταμπλ έμεινε εκτός Ευρώπης. Είναι έβδομη στην κατάταξη και το μόνο που στοχεύει φτάνει έως την πέμπτη θέση αλλά με εμφανίσεις σαν αυτές που κάνει τον Μάιο μάλλον δύσκολο θα είναι να το πετύχει. Στα τέσσερα τελευταία ματς μετρά τρείς ήττες εμφανίζοντας πολλά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι.
Μπορεί για την Ααλμποργκ το ματς αυτό να είναι σαν όλα τα άλλα ωστόσο για την Εσμπιεργκ μοιάζει με τελικό επιβίωσης καθώς με νίκη καθαρίζει με την υπόθεση παραμονή.
Στον προηγούμενο αγώνα ηττήθηκε 3-2 εντός από την Σοντερίσκε αλλά την ευνόησε η ισοπαλία της Βεστσάελαντ και πλέον με μία νίκη τελειώνει οριστικά με το ζήτημα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν υπέρ τους την προϊστορία καθώς στα 18 τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας έχουν απολογισμό 9-7-2. Πιθανό το καλοπληρωμένο διπλό της Εσμπιεργκ που έχει το κίνητρο των βαθμών.
113. ΣΠΕΤΣΙΑ-ΑΒΕΛΙΝΟ Χ 2.90
Αγώνας για τα πλέι οφ της Σέριε Β με το νικητή να αντιμετωπίζει σε διπλούς αγώνες τη Μπολόνια στα ημιτελικά. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι εάν χρειαστεί.
Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην έδρα της Σπέτσια οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Στον δεύτερο η Αβελίνο επικράτησε 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έχουν υπέρ τους την προϊστορία καθώς δεν έχουν δεχτεί σε τέσσερα διαδοχικά ματς γκολ από τη σημερινή αντιπαλό τους.
Η Σπέτσια διατηρεί αήττητο επτά αγωνιστικών και παρά τη μεγάλη ,μάχη που έδωσε δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη Φροζινόνε η οποία πήρε τη δεύτερη θέση και το εισιτήριο για τη Σέριε Α. Δυνατή εντός με απολογισμό 11-7-3
Η Αβελίνο κατάφερε μία αγωνιστική πριν από το φινάλε να εξασφαλίσει θέση στα πλέι οφ. Εκτός παίζει σφιχτά και είχε απολογισμό στην κανονική περίοδο τρείς νίκες, οκτώ ισοπαλίες και εννιά ήττες. Λογικά οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα ωστόσο η προϊστορία είναι υπέρ της Αβελίνο η οποία παραμένει αήττητη στις έξι τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Το under είναι μια σχετικά ασφαλής πρόβλεψη ωστόσο είναι πιθανό το Χ που πληρώνει σαφώς περισσότερο.

Σχετικά άρθρα