Από τα γραφεία στο… «χορτάρι» ο Γκαρσία

«Φουριόζος» ξεκίνησε τις νέες δραστηριότητές του στον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός που θα έχει πολυσύνθετο ρόλο στον ΠΑΟΚ σε θέση που θα βρίσκεται ανάμεσα στην διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα, εκτός από τα γραφεία της ΠΑΕ, είναι και στον αγωνιστικό χώρο, στην προπόνηση της ομάδας κοντά στους παίκτες.

Ο Ουρουγουανός βρέθηκε αρχικά χθες στα γραφεία της ΠΑΕ λίγο μετά τις εννέα το πρωί και παρέμεινε μέχρι αργά το απόγευμα. Το ίδιο έγινε και σήμερα από νωρίς το πρωί. Στην ΠΑΕ είχε επαφές τόσο με τον πρόεδρο της εταιρίας Ιάκωβο Αγγελίδη, όσο και με τον γιο του μεγαλομετόχου, Γιώργο Σαββίδη. Ο Γκαρσία σήκωσε «μανίκια» και μάλιστα έδωσε το παρών και στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ο Γκαρσία ενημερώνεται για όλα τα θέματα του αγωνιστικού τμήματος μέχρι να αναλάβει πλήρως τα καθήκοντα του στην ομάδα. Βεβαίως δεν διευκρινιζόταν επαρκώς από την ΠΑΕ ο ακριβής τίτλος που θα συνοδεύει την παρουσία του στην ομάδα. Σε πρώτη ανάγνωση, όπως αναφέραμε και στον Real FM στην εκπομπή της Κυριακής, είναι πως θα βρίσκεται ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον τεχνικό διευθυντή όταν έρθει. Εκτός κι αν οριστικά και αμετάκλητα αποφασίσουν στην ΠΑΕ να του αναθέσουν καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

Με την προσωπικότητα και τις εμπειρίες του θα έχει συνεχείς συσκέψεις σε υψηλό επίπεδο για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος (προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές, τμήμα σκάουτινγκ κλπ).

Η παρουσία του στην απογευματινή προπόνηση όπου βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους παίκτες και τον προπονητή μόνο τυχαία δεν είναι. Ο Γκαρσία από χθες ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος σκάουτινγκ και όλων των ανοικτών υποθέσεων που υπάρχουν από τον Παντελή Κωνσταντινίδη.

Σχετικά άρθρα