«Τρίποντο» για να μείνει στο κόλπο

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ δίνει απόψε στις 19:30 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ. Με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, να σημειώσει την πρώτη νίκη στα πλέι οφ και να μπει για τα καλά στο «κόλπο» της διεκδίκησης της πρώτης θέσεως. Αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει σαφές προβάδισμα με 4 βαθμούς διαφορά, όμως, ο ΠΑΟΚ εφόσον καταφέρει και κερδίσει τον αντίπαλό του, θα μειώσει την διαφορά στον έναν πόντο. Και ύστερα θα τα παίξει, όλα για όλα στην Λεωφόρο.

Σε καθαρά αγωνιστικούς ρυθμούς ο Μακ παραμένει αμφίβολος και ο Γεωργιάδης θα αποφασίσει για αυτόν, έως την τελευταία στιγμή. Ενοχλήσεις έχουν και οι Κλάους – Βίτορ, που όμως αν κριθεί αναγκαίο να προσφέρουν, θα επιλεγούν για το βασικό σχήμα.

Χθες ο Γιώργος Γεωργιάδης στην τελευταία προπόνηση, προτίμησε να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του με πρόγραμμα χαμηλής έντασης που περιελάμβανε προθέρμανση και παιχνίδια με μπάλα σε μικρό χώρο. Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ακούει στο όνομα Παναγιώτης Γλύκος. Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο, ωστόσο είναι στην αποστολή και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί πριν από το παιχνίδι. Για αυτό στην αποστολή βρίσκονται τρεις τερματοφύλακες αφού ο Γ.Χ. πήρε μαζί του και τον Γιακουμή.

Σχετικά άρθρα