Ποια είναι η γυναίκα που κρύβεται πίσω απο το προφίλ του Γ.Βαρουφάκη;

27 Μαΐου 2015

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα ο σούπερ δημοφιλής Υπουργός Οικονομικών της ελληνικής κυβέρνησης, Γιάνης Βαρουφάκης, έχει αποκτήσει πολλούς επικριτές. Όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό. Και αυτό, ξέρει, πως δεν του κάνει καθόλου καλό –στην πολιτική το image παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.

Για το λόγο αυτό αποφάσισε να πάρει την εικόνα του στα σοβαρά. Προσέλαβε έναν άνθρωπο, αποστολή του οποίου είναι να τη διαχειρίζεται, με στόχο να σταματήσουν τα αρνητικά σχόλια.

Έτσι λοιπόν εδώ και λίγες ημέρες, δίπλα από τον Υπουργό Οικονομικών βρίσκεται μια όμορφη, γοητευτική και super stylish γυναίκα, όπου σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος ονομάζεται Κωνσταντίνα Ευθυμίου και είναι γνωστή στο χώρο των media και των μάρκετινγκ.

Η ίδια, έχει δουλέψει σε μεγάλες εταιρείες, ανάμεσά τους η Li-La Lo στην οποία είχε τη θέση της διευθύντριας μάρκετινγκ. Η Κωνσταντίνα Ευθυμίου έχει αναλάβει τη θέση υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του Υπουργού Οικονομικών.

Δείτε την στη φωτογραφία που ακολουθεί από την περασμένη Δευτέρα που βρέθηκε στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ στο Μέγαρο Μουσικής:

gianis varoufakis gynaika


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ