Γιατί η Δ. Λιάνη βρέθηκε στο «δρόμο» μετά το λουκέτο στο Πεντελικόν;

27 Μαΐου 2015

Στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν», διέμενε τις τελευταίες εβδομάδες η χήρα του πρώην πρωθυπουργού, Δήμητρα Λιάνη.

Η κ. Λιάνη είχε μετακομίσει εκεί πρόσφατα λόγω εργασιών ανακαίνισης στη βίλα της οδού Αγράμπελης, αλλά πλέον θα αναγκαστεί να φιλοξενηθεί σε φιλικό σπίτι ή και να επιστρέψει πρόωρα στο δικό της.

Η Δήμητρα Λιάνη μιλώντας στην Espresso ανέφερε ότι θα ήταν μέγιστη ύβρις να παραπονεθεί από την έξωση εν μία νυκτί από το «Πεντελικόν» με απόφαση των νέων ιδιοκτητών και την απόλυση όλου του προσωπικού -χρόνων-.

Η κατοικία της βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο της Κηφισιάς, κάτι που τη διευκόλυνε όχι μόνο στο να παρακολουθεί την πορεία των εργασιών, αλλά και να φροντίζει τα σκυλιά της που υπεραγαπά.

Ωστόσο, αυτό που λέει ότι τη γέμισε θλίψη και ανησυχία είναι που οι εργαζόμενοι, άριστοι, όπως τονίζει επαγγελματίες, πρόσωπα οικεία και φίλοι χρόνων, έμειναν στο δρόμο μαζί με τις οικογένειές τους από τη μία στιγμή στην άλλη.

Οι απολυμένοι αναζητούν από τη μεριά τους δικηγόρο που θα αναλάβει την υπόθεσή τους, καθώς όλοι συμφώνησαν να κινηθούν δικαστικά εναντίον του μέχρι πρότινος εργοδότη τους Χαράλαμπου Βαρδή, αλλά και να διεκδικήσουν την επαναπρόσληψή τους από την οικογένεια Δουζόγλου (ομογενείς από τη Βενεζουέλα) που αγόρασε το «Πεντελικόν».

Πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας ήθελαν, πάντως, τη Δήμητρα να φεύγει από τη μεζονέτα της Εκάλης για να συγγράψει βιβλίο για τον Ανδρέα Παπανδρέου και την εξέλιξη του ΠΑΣΟΚ μετά τον θάνατό του, και να αναζητεί, χωρίς επιτυχία, εκδοτικό οίκο.

kontranews


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Mary Anne Radmacher
Η Σκέψη της ημέρας
Mary Anne Radmacher