Υγιεινό παγωτό ξυλάκι με καρπούζι και πεπόνι: Θερμίδες 50!

27 Μαΐου 2015
  • 2 1/2 φλιτζάνια κομμένα σε κύβους καρπούζι και πεπόνι
  • 1/2 φλιτζάνι φρέσκα ή κατεψυγμένα βατόμουρα
  • 1/4 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 5 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού
  • 1 κουταλιά ανοιχτόχρωμο σιρόπι καλαμποκιού

Τρόπος μαγειρέματος

1

Πρόσθεσε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ να γίνουν smoothie.

2

Πέρασε το μίγμα από πετσέτα κουζίνας, τουλπάνι ή γάζα και στύψε ώστε να κρατήσεις μόνο τα υγρά.

3

Ρίξε το υγρό σε φορμάκια για παγωτό.

4

Κάλυψε τα φορμάκια με αλουμινόχαρτο και κόψτε μια σχισμή στο αλουμινόχαρτο.

5

Βάλε στη σχισμή από ένα ξυλάκι παγωτού.

6

Άφησέ τα στην κατάψυξη αρκετές ώρες ή όλη τη νύχτα.

7

Σέρβιρε αφαιρώντας από τα καλούπια.

 

 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όσκαρ Ουάιλντ
Η Σκέψη της ημέρας
17:58 Όσκαρ Ουάιλντ