Χείμαρος… ο Μαραντόνα για FIFA

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, που… πάντα ήταν σε κόντρα με τον Σεπ Μπλάτερ, τώρα είχε και λόγο τα… βάλει με την FIFA, έπειτα από τις συλλήψεις μελών της FIFA για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος! Ο «Ντιεγκίτο» νιώθει δικαιωμένος για όσα έλεγε για την FIFA, ενώ έριξε «βέλη» στην UEFA και στον Μισέλ Πλατινί. Τόνισε πως πρέπει στην θέση του προέδρου να μπει ένα πραγματικό άτομο του ποδοσφαίρου, ενώ χαρακτήρισε συμφεροντολόγο τον Μισέλ Πλατινί.

Αναλυτικά, ο Ντιέγκο Μαραντόνα ανέφερε: «Ο κόσμος έλεγε πως είμαι τρελός. Σήμερα το FBI αποκάλυψε την αλήθεια. H FIFA εισπράττει σχεδόν 1,5 δις. την στιγμή που υπάρχουν παίκτες που δεν παίρνουν πάνω από 150 δολάρια. Σήμερα δεν υπάρχει καν ποδόσφαιρο, ούτε και διαφάνεια. Μόνο ψέματα στους ανθρώπους και ένα σόου για να εκλεχθεί εκ νέου ο Μπλάτερ.  Τώρα θα δούμε όμως αν θα καταφέρει να επανεκλεγεί έπειτα από όλα αυτά που έγιναν. Πού ήταν ο Μπλάτερ όταν γινόντουσαν όλα αυτά;»…
Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Οι Αμερικανοί έκαναν αξιοσημείωτη δουλειά και τώρα οι ένοχοι πρέπει να μας εξηγήσουν τι συμβαίνει».

Σε ότι αφορά στο σχέδιό του, είπε: «Οι καλοί πρέπει να μείνουν στις θέσεις τους. Εγώ θα ασχοληθώ προσωπικά με τους κακούς της υπόθεσης. Πιστεύω ότι τα χρήματα αυτά θα έπρεπε να δοθούν ώστε να φτιαχτεί ένα προπονητικό κέντρο για τα παιδιά της Αφρικής».

Όπως είπαμε, ο Μαραντόνα τα… έχωσε και στην UEFA και τόνισε: «Xρειάζεται έναν πραγματικό άνθρωπο του ποδοσφαίρου για να διοικεί. Εμένα μου έταξαν λεφτά, αλλά τα χρήματά μου τα βγάζω δουλεύοντας και όχι κοροϊδεύοντας τον κόσμο».

Για τον Μισέλ Πλατινί, επισήμανε: «Ο Πλατινί είναι Γάλλος. Αυτό σημαίνει, πως όταν φυσήξει αριστερά, θα πάει αριστερά. Όταν φυσήξει δεξιά, θα πάει δεξιά».

Σχετικά άρθρα