Χάνει και τον δεύτερο αγώνα ο Βον

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν χωρίς τον Τζούλιαν Βον και στην δεύτερη συνάντηση της σειράς της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Παναθηναϊκό, αύριο (28/5, 18:30, Novasports 3) στο ΟΑΚΑ.
Ο 27χρόνος Αμερικανός σέντερ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο, που τον ταλαιπωρούν από την τελευταία αναμέτρηση με αντίπαλο το Ρέθυμνο για την προημιτελική φάση των πλέι οφ.
Ο Τζέι Αρ Μπρέμερ, από τους καλύτερους του «Δικέφαλου» στην χθεσινή (26/5) πρώτη αναμέτρηση της σειράς, σχολίασε για την ήττα του «Δικέφαλου»: «Για 25 με 30 λεπτά ήμασταν μαζί στο σκορ, αλλά αρκετά πολύ άσχημα λάθη που κάναμε, το γεγονός ότι τους δώσαμε την δυνατότητα να σουτάρουν ελεύθερα τρίποντα, αλλά και να κάνουν ορισμένους αιφνιδιασμούς, είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει η διαφορά. Βρήκαν ρυθμό, το μομέντουμ ήταν πλέον για αυτούς και εμείς δεν καταφέραμε από εκείνο το σημείο και μετά να επιτρέψουμε το παιχνίδι».
 «Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές», επισήμανε ο 35χρόνος Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ και εξήγησε: «Θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο και αυτό δημιουργεί μία πίεση, εμείς πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά και πιο δυνατά, να κάνουμε όμως αυτό που πρέπει και να βάλουμε τα σουτ που χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Θα είναι σίγουρα ένα πολύ καλό παιχνίδι».
«Δεν είναι τίποτα περισσότερο από το 1-0», τόνισε ο Μπρέμερ για την σημασία της χθεσινής (26/5) ήττας και υπογράμμισε: «Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει για να κερδίσει, κέρδισε, αλλά είναι απλά στο 1-0. Σε αυτό το σημείο, είτε χάνεις με 25 πόντους, είτε με έναν πόντο, αυτό που μετράει είναι μόνο το αποτέλεσμα. Και με αυτή την λογική εμείς προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Πέμπτης. Ναι, υπάρχει και συνέχεια. Θα έχουμε ένα, πιστεύουμε και δύο παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη και όλοι πρέπει να έχουμε υπομονή και να πιστεύουμε σε αυτό που ήρθαμε να κάνουμε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για εκνευρισμούς μετά από το πρώτο μόνο παιχνίδι μίας σειράς που μπορεί να κριθεί σε πέντε αγώνες».
«Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος, ότι και να γίνει θα έρθουν στο δικό μας γήπεδο, εκεί θα έχουμε τους φιλάθλους μας ξέρουμε την ατμόσφαιρα που δημιουργούν, θα έχει πολύ φασαρία και όλα μπορούν να είναι διαφορετικά», παρατήρησε ο 35χρόνος Αμερικανός γκαρντ του «Δικέφαλου».

Σχετικά άρθρα