Μόργκαν: «Αλλιώς με κόσμο και Διαμαντίδη»

Ο Ρέιμαρ Μόργκαν μίλησε για την αποψινό (18:30) δεύτερο ημιτελικό των play offs της Basekt League κόντρα στον ΠΑΟΚ και στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο του αφού εξέτισε την τιμωρία αλλά και στην επιστροφή του Δημήτρη Διαμαντίδη στην αγωνιστική δράση.

Οι δηλώσεις του Αμερικανού φόργουορντ στην εφημερίδα “Πράσινη”:

«Το να παίζεις στο ΟΑΚΑ χωρίς κόσμο δεν είναι ωραίο. Ο κόσμος είναι μέρος του παιχνιδιού και φυσικά τον θέλουμε δίπλα μας για να μας δίνει ρυθμό. Αυτή τη φορά το παιχνίδι θα γίνει με τους φίλους του Παναθηναϊκού. Μακάρι να έρθει αρκετός κόσμος σε αυτό το ματς, γιατί θα μας βοηθήσει σημαντικά κι εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι για να τον ευχαριστήσουμε. Ανυπομονώ να παίξω για πρώτη φορά μπροστά στους φιλάθλους μας, αφού στα προηγούμενα ματς η ομάδα ήταν τιμωρημένη. Γνωρίζω πως το κοινό μας είναι πάντα κοντά στην ομάδα και η στήριξή του θα είναι σημαντική στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας για να πετύχουμε το στόχο μας.

Πήραμε τη νίκη στον πρώτο ημιτελικό απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να παίξουμε με την ίδια συγκέντρωση στο δεύτερο παιχνίδι, ώστε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση στους τελικούς. Κάποιες φορές δεν ξεκινάς όπως θες. Ελπίζω να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι, με πρώτο εμένα, για να είμαστε ακόμη καλύτεροι. Είμαστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνουμε. Ανυπομονούμε για να έρθει το επόμενο παιχνίδι για να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι. Μακάρι να έχουμε μαζί μας και τον Διαμαντίδη, γιατί η παρουσία του σημαίνει πολλά για την ομάδα».

Σχετικά άρθρα