Προβλήματα που η απιστία δημιουργεί στο σεξ

28 Μαΐου 2015

Γράφει ο Ζήσης Παπαθανασίου, Επίκουρος καθηγητής Γυναικολογίας - ανδρολόγος, διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ζήσης παπαθανασίου

Ο οργασμός είναι μια ευαίσθητη λειτουργία που είναι δυνατόν να διαταράσσεται από ψυχοκοινωνικούς παράγοντες όπως οι παράλληλες σχέσεις. 

Συχνά η υποψία ότι ο σύντροφος διατηρεί παράλληλη σχέση σε συνδυασμό με την αλλαγή ms συμπεριφοράς του, κάνει μια γυναίκα να χάνει τη συναισθηματική ασφάλεια που νοιώθει μέσα σε μια σχέση. Αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ερωτική επιθυμία ή και την ικανότητα να φτάσει σε οργασμό κατά τη διάρκεια της επαφής λόγω της κακής συναισθηματικής κατάστασή στην οποία βρίσκεται. Επίσns μια παράλληλη σχέση από την πλευρά της γυναίκας μπορεί να προκαλέσει δυσκολία στο να έχει οργασμό με το μόνιμο σύντροφό της. Αν ένα καινούργιο πρόσωπο έχει κερδίσει το ερωτικό ενδιαφέρον μιας γυναίκας και λόγο του ότι μια γυναίκα λειτουργεί περισσότερο συναισθηματικά στο ερωτικό τομέα είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει τις επιδόσεις που θα έχει στην κύρια σχέση της.

 

AdTech AdΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ