Ο Άρνεσεν αποκαλύπτεται στο ελληνικό κοινό

Την πρώτη του συνέντευξη παραχώρησε ο Φρανκ Άρνεσεν, στο επίσημο κανάλι της ομάδας, δηλώνοντας ανυπόμονος να ξεκινήσει τη δουλειά του.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο youtube:

-Ήταν έκπληξη για πολλούς, ίσως ακόμη και στην Ευρώπη, που ήρθατε εδώ. Ποιες είναι οι πρώτες σας σκέψεις;

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου επέτρεψαν να είμαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω. Ήρθα σε επαφή με τον σύλλογο και μου ζήτησαν να να έρθω εδώ πριν από δύο μήνες. Ήταν μία διαδικασία. Φυσικά γνωρίζω τον ΠΑΟΚ από την θητεία μου στην Αϊντχόφεν. Είχαμε μερικές σπουδαίες μάχες. Ήξερα το σύλλογο και τους πολύ παθιασμένους φιλάθλους εδώ και την ίδια την ομάδα. Έτσι σιγά-σιγά μου δημιουργήθηκαν πολύ ενδιαφέροντα συναισθήματα για να αναλάβω τη δουλειά. Όλοι εδώ είναι φανταστικοί και μου δημιούργησαν λόγους ώστε να πω πως αυτό είναι ένα πρότζεκτ με το οποίο θέλω να ασχοληθώ».

-Άρα μπορέσατε χθες (27/5) να ανακαλέσετε κάποιες στιγμές από την Τούμπα:

«Ναι. Χάσαμε 3-2 όμως αλλά “ισιώσαμε” τη σειρά στην έδρα μας, αλλά το θυμάμαι. Είδα και χθες τους φιλάθλους, ήταν φανταστικοί υποστηρίζοντας την ομάδα. Μπορώ να θυμηθώ σχεδόν τα πάντα κι ελπίζω να έχουμε πολλή επιτυχία μαζί τα επόμενα χρόνια και θα κάνω ό,τι μπορώ για αν αποτελέσω μέλος της επιτυχίας του ΠΑΟΚ».

-Οι φίλαθλοι θέλουν να μάθουν για το πρότζεκτ, είναι νωρίς ακόμα αλλά έχετε κάποιες πρώτες σκέψεις;

«Η δουλεία μου είναι να κάνω σχεδόν τα πάντα στο αθλητικό κομμάτι. Το προπονητικό τιμ, τους παίκτες, τις ακαδημίες το σκάουτινγκ που είναι πολύ σημαντικό, όλα αυτά πρέπει να ηγηθώ. Η φιλοσοφία μου είναι να μην τα κάνω αυτά ποτέ μόνος, να τα κάνω μαζί, σαν ποδοσφαιρική ομάδα, πρέπει να είμαστε ομάδα κι εκτός του γηπέδου κι αυτό είναι που θέλω να οργανώσω. Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν πολλά καλά στον ΠΑΟΚ ήδη και ελπίζω μπορώ να φέρω ακόμα περισσότερα ώστε να πάμε στην σωστή κατεύθυνση. Προφανώς στην πρώτη ομάδα πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα, στο προπονητικό τιμ επίσης κι αυτά θα είναι η προτεραιότητά μου, στον πρώτο μήνα που θα ξεκινήσω».

-Πότε πιστεύετε πως θα είστε έτοιμος να δείξετε κάποια πράγματα από την δουλειά σας;

«Είναι μία καθημερινή εργασία. Δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη αλλά θα αρχίσω αμέσως προφανώς. Γνωρίζουμε ότι μπαίνομε σε μία μεταγραφική περίοδο, έχω καθυστερήσει λίγο, αλλά υπάρχουν ευφυείς άνθρωποι εδώ που μπορούν να μου δώσουν μία καθοδήγηση, να με ενημερώσουν για το σύλλογο. Αυτά που συμβαίνει τώρα είναι πως πρέπει να φέρουμε παίκτες ώστε να είμαστε δυνατοί την επόμενη σεζόν, οπότε αυτή θα είναι η πρώτη δουλειά μου».

-Μπορείτε να περιγράψετε τα πρώτα συναισθήματά σας; Ενθουσιασμένος, αγχωμένος;

«Όχι όχι. Καθόλου άγχος. Το εντελώς αντίθετο. Έχω πάθος για την δουλειά μου κι όταν λέω ναι σε κάτι πηγαίνω κατευθείαν κατά πάνω του. Όπως είπα και πριν πρέπει να περιμένουμε λίγο πριν αρχίσω αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορώ να περιμένω για να αρχίσω».

Σχετικά άρθρα