H «Αγορά» που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή

Με τίτλο «Πρόσθετα μέτρα 2,5 δισ. απαιτεί το ΔΝΤ…» κυκλοφορεί εκτάκτως αυτή την Παρασκευή η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι το Ταμείο θέτει όρους για να συναινέσει στη μετάθεση της συζήτησης για το ασφαλιστικό το φθινόπωρο και να «κλειδώσει» η συμφωνία.

Επίσης, η «Αγορά»:

· δημοσιεύει αποκλειστικές δηλώσεις του προέδρου της Ν.Δ. και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος τονίζει: «Προτείνουμε τη μεγάλη συνεννόηση για να υπάρξει συμφωνία».

· φιλοξενεί συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Διεθνών Εξωτερικών Σχέσεων και συντονιστή της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος δηλώνει: «Δουλεύουμε για την καλή λύση, αλλά για εμάς η ρήξη δεν είναι φετίχ».

· αποκαλύπτει πώς βρέθηκαν την ύστατη ώρα τα χρήματα για να πληρωθεί η δόση της 5ης Ιουνίου προς το ΔΝΤ.

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. και πρώην υπουργού, Γιάννη Βρούτση, ο οποίος δηλώνει: «Στρατούλη, δώσ’τα όλα!».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Σχετικά άρθρα