Βελλίδης: «Θα προκριθεί η Ελλάδα»

Ο Μάρκος Βελλίδης έχει κληθεί από τον Σέρχιο Μαρκαριάν για την αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στα Ν. Φερόε και προπονείται από την περασμένη Δευτέρα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ και εξέφρασε την πεποίθησή του πως η “γαλανόλευκη” θα πάρει την πρόκριση για την τελική φάση του EURO 2016 ενώ αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα των Ιωαννίνων.

«Η Ελλάδα θα προκριθεί», είπε ο Βελλίδης και εν συνεχεία ρωτήθηκε για το νέο συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ: «Δικαιώθηκα και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανανεώσω για άλλα τρία χρόνια».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ δεν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη καθώς δεν αδειοδοτήθηκε: «Δεν είναι πολύ ωραίο, αφού έχουμε κερδίσει πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και εξωαγωνιστικοί παράγοντες μας το έχουν στερήσει».

Για το αν επιθυμεί να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού: «Σίγουρα με ενδιαφέρει ως προοπτική, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που θέλει οπωσδήποτε να φύγει. Έχουμε καλό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και θα πρέπει να το προσέξουμε, γιατί αν φύγουμε όλοι θα σβήσει».

Σχετικά άρθρα