Πόσο σημαντικό είναι το σεξ σε μια σχέση;

29 Μαΐου 2015
Aλέκα, αναγνώστρια του boro.gr ρωτά

Αναγνώστριά μας ρωτά: 

Καλησπέρα σας ποσο σημαντικο ειναι το σεξ σε μια σχέση; Εννοω οτι γνώρισα έναν άνδρα που έχουμε πολλά κοινά ενδιαφέροντα και είναι στα 40 γύρω στην ηλικία μου και είμαστε και οι δυο μόνοι άνθρωποι και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλα αλλά στο σεξ δεν είμαι ικανοποιημένη όσες φορές έχουμε κάνει πιστεύετε μπορεί να αλλάξει αυτό ή κάνω λάθος που είμαι με αυτόν τον άνδρακαι θα βγει στην πορεία της γνωριμίας μας πώς μπορεί αν βρούμε τρόπο να νιώθω καλά στο σεξ; Να το πώ ή όχι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για μια απάντησή σας. 

Στο ερώτημά σας απαντά ο Ζήσης Παπαθανασίου, Επίκουρος καθηγητής Γυναικολογίας - ανδρολόγος, διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ζήσης παπαθανασίου


To σεξ είναι σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι μιας ερωτικής σχέσης. Δεν μας εξηγείτε βέβαια τι είναι αυτό που δεν σας ικανοποιεί με το σύντροφό σας. Είναι η συχνότητα; Είναι η διάρκεια; Είναι η ποιότητα της στύσης; Ή η έλλειψη ερωτικού πάθους; Καταλαβαίνετε ότι υπάρχουν διαφορές που σχετίζονται με την ψυχολογία, την εμπειρία και την πρoσωπικότητα του κάθε ανθρώπου. Ίσως είναι καλό να μιλήσετε με τον σύντροφό σας και να του θέσετε και το ενδεχόμενο ιατρικής βοήθειας. Σε γενικές γραμμές οι ερωτικές σχέσεις χωρίς σεξουαλική κάλυψη δεν έχουν καλή πορεία.

Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο Ανοιχτή Γραμμή Δωρεάν Ενημέρωσης: 210.7233102

Ε-mail: info@sexmedic.gr
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +104232+59 - adTechUnit 3
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Carlos Ruiz Zafón
Η Σκέψη της ημέρας
Carlos Ruiz Zafón
O φόβος για το μέλλον
Κανένας μας δεν γνωρίζει τι επιφυλάσσει...
Θέλει τόλμη για τον κάθε άνθρωπο να φύγει από το σκοτάδι
Η πορεία προς τη γνώση του εαυτού δεν...
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...