Λίφτινγκ από τον Δέλλα

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα ενόψει του αγώνα της Κυριακή με την Παναχαϊκή στο γήπεδο της Κορίνθου (7 μ.μ.) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play off της Football League.

Ο Τραϊανός Δέλλας ο οποίος δεν υπολογίζει στα πλάνα του τους τραυματίες Μπρέσεβιτς, Μάνταλο και Μπακάκη καθώς και τον τιμωρημένο Κολοβέτσιο, απέκλεισε από την αποστολή τόσο τον Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος είχε τραβήξει το κουπί στα πρώτα ματς, όσο και τον Βαγγέλη Πλατέλλα, ο οποίος είχε χάσει κάποιες προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων.

Ο “Κολοσσός” απέκλεισε επίσης τον Τζανετόπουλο ο οποίος έχει κληθεί στην Εθνική Ελπίδων, αλλά πήρε μαζί του τον Γροντή, καθώς σκέφτεται να του δώσει επιπλέον χρόνο συμμετοχής. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα ενσωματωθεί μετά το ματς με την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αλλαγή είχαμε και στον έναν εκ των δύο γκολκίπερ, καθώς έμεινε εκτός αποστολής ο Βούρας και αντ’ αυτού στους “19” εκλεκτούς συμπεριλήφθηκε ο Καραγκιολίδης, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπερπασπιστεί και την “κιτρινόμαυρη” εστία.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Σοϊλέδης, Σαρρής, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κορδέρο, Φαγέ, Ρόβας, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Γροντής, Ζόριτς, Ντακόλ, Μ. Ντούνης, Αραβίδης, Κρισάντους.

Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για τις 12. Αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κόρινθο

Σχετικά άρθρα