Δεν ανησυχούν για Εσιέν στον ΠΑΟ

30 Μαΐου 2015

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν αυξηθεί οι μνηστήρες για τον Μίκαελ Εσιέν. Οι αγγλικές Εβερτον, Λέστερ και Γουέστ Μπρομ, η τουρκική Τραμπζονσπόρ και το Ντάλας από το MLS έχουν χτυπήσει την πόρτα του γκανέζου αμυντικού μέσου σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, κάτι που προκάλεσε μια σχετική ανησυχία στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού για τη θετική έκβαση της μεταγραφής του 32χρονου χαφ. Αυτή η σεναριολογία ήρθε να προστεθεί στη μικρή καθυστέρηση που υπήρξε στην άφιξή του στην Ελλάδα για να επιτείνει την αγωνία των Πράσινων.

Στη διοίκηση της ΠΑΕ ωστόσο δεν δείχνουν να ανησυχούν αφού υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος αναμένεται μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας να έρθει στη χώρα μας προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με το Τριφύλλι. Μόλις προ ημερών άλλωστε οι δικηγόροι της ΠΑΕ και του παίκτη ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους για τη σύνταξη των συμβολαίων και εκκρεμούν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις και οι υπογραφές.

Θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω λοιπόν και ουσιαστικά να αθετήσει ο παίκτης την προφορική συμφωνία που έχει με τους Πράσινους για να χαλάσει η μεγαλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού στη μετά πολυμετοχική εποχή.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...