«Επίθεση» σε όλα τα μέτωπα

Σε πολλά «μέτωπα» κινείται δυναμικά πλέον ο Ολυμπιακός για τις μεταγραφές του από τη διεθνή αγορά ενόψει της νέας σεζόν.
Το «φλερτ» με τον Ρομπίνιο είναι σε εξέλιξη και ο Ολυμπιακός παραμένει στο παιχνίδι για τον 31χρονο Βραζιλιάνο σταρ, από τη στιγμή που κι ο ίδιος το αφήνει ανοιχτό με τις χτεσινές δηλώσεις του. Ο Ρομπίνιο μιλάει με την Σάντος που του δίνει 2 εκ. ευρώ το χρόνο για νέο συμβόλαιο, αλλά περιμένει και τις ευρωπαϊκές προτάσεις.
Για την επίθεση πρώτος στόχος παραμένει ο Γκουίδο Καρίγιο. Ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει κι άλλο την προσφορά του στην Εστουντιάντες και περιμένει την απάντηση των Αργεντίνων που δεν έχουν καλύτερη πρόταση στα χέρια τους, την ώρα που η Ίντερ φέρεται να θέλει τον παίκτη για να τον δανείσει αρχικώς στην Κιέβο.
Σε πρώτο πλάνο για τη θέση του αριστερού εξτρέμ είναι ο Αντονί Μουνιέ της Μονπελιέ, με τον Ολυμπιακό να έχει ζητήσει τον παίκτη, να είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα και να επιχειρεί να πείσει τον 26χρονο άσο που έκανε εξαιρετική σεζόν στο Σαμπιονά. Ο Μουνιέ είναι το φαβορί, με τον Ρουμάνο Τανάσε να είναι πιο κάτω στη λίστα των υποψήφιων εξτρέμ.
Από κει και πέρα υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει κρούσεις για τον Πορτογάλο Ντάνι που έφυγε από την Ζενίτ μετά από δέκα χρόνια καριέρας στο ρωσικό πρωτάθλημα, για τον Καμερουνέζο χαφ Στεφάν Εμπιά που φεύγει από την Σεβίλλη, όπως και για τον Περουβιανό στόπερ Κάρλος Ζαμπράνο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Εκτός Ελλάδας βρίσκεται ο Γιάννης Βρέντζος και δεν αποκλείεται να υπάρχει σε εξέλιξη άμεση μεταγραφική απόπειρα των νταμπλούχων.

Σχετικά άρθρα