Όταν ο Ατρόμητος γύρισε σελίδα…

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Γιώργος Σπανός πήρε στα χέρια του το “τιμόνι” του Ατρόμητου δίνοντας την υπόσχεση πως η ομάδα του Περιστερίου θα ανήκει στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η αναφορά της ΠΑΕ Ατρόμητος:
Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια! Σαν σήμερα στις 31 Μαϊου 2005 ο Ατρόμητος άλλαξε σελίδα στην ιστορία του. Σαν σήμερα ο Ατρόμητος αναγεννήθηκε!
Στο ΚΥΒΕ Περιστερίου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τον δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη ο ερχομός του κ. Γιώργου Σπανού ο οποίος ανέλαβε πρόεδρος του συλλόγου δίνοντας την υπόσχεση ότι θα οδηγήσει τον Ατρόμητο πολύ ψηλά!
Στην παρουσίαση του νέου ηγέτη της ομάδας ήταν επίσης ο τελευταίος πρόεδρος της ΠΑΕ Τάσος Ζιάγκας Παπανικόλας και ο πρόεδρος του ΑΠΣ Ατρόμητος Σπύρος Μαγγίνας.
Η συγκίνηση όλων και ειδικά στο πρόσωπο του Γιώργου Σπανού είναι έκδηλη. «Κάναμε την πρώτη μεταγραφή», είπε φανερά ικανοποιημένος ο Ανδρέας Παχατουρίδης που του παρέδωσε τη φανέλα του Ατρόμητου με το νούμερο «1» και το όνομα «Σπανός» στην πλάτη.
Ξαφνικά και αναπάντεχα λοιπόν ο Ατρόμητος βρέθηκε στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου ύστερα από 24 ολόκληρα χρόνια. Αναπάντεχα, αλλά λυτρωτικά…
Ο Ατρόμητος κράτησε τα σύμβολά του, τα χρώματά του, την έδρα του και έβαλε πλώρη για μεγάλες επιτυχίες.
Δέκα χρόνια μετά (31 Μαϊου 2015) η υπόσχεση του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος τηρήθηκε. Η ομάδα μας ανήκει σταθερά στην ελίτ του ελληνικού πρωταθλήματος.
Έχει εκπροσωπήσει την πόλη μας τέσσερις φορές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις (1 στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, 3 στο Γιουρόπα Λιγκλ) και του χρόνου θα την εκπροσωπήσει για πέμπτη φορά.
Έχει αγωνιστεί δύο φορές στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (2011, 2012).
Έχει κατακτήσει την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (2013-14) που είναι η υψηλότερη στην ιστορία της.
Έχει καθιερωθεί όμως πάνω απ’ όλα στην συνείδηση όλων των Ελλήνων φιλάθλων που αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο με σεβασμό για όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα.
Και συνεχίζουμε!

Σχετικά άρθρα