Με έξι παίκτες έπαιξε η Βαλένθια (video)

Απίθανα πράγματα στο Ισπανικό πρωτάθλημα! Η Βαλένθια αντιμετώπιζε την Μπιλμπάο και οι νυχτερίδες αποφάσισαν να παίξουν με 6 παίκτες!
Μόνο γέλιο προκαλεί η φάση. Η Βαλένθια ήταν πίσω με 5 πόντους στα 34 δευτερόλεπτα πριν του αγώνα. Και οι 5 παίκτες που είχε στο παρκέ… δεν της έφταναν.
Έτσι αποφάσισε να… αλλάξει λίγο τους κανονισμούς και να παίξει με 6 παίκτες. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού Ρομέιν Σάτο ήταν να περάσει αλλαγή ωστόσο ενώ ο ίδιος μπήκε στο παρκέ, ο παίκτης που ήταν να καθίσει στον πάγκο δεν το κατάλαβε και έμεινε και αυτός μέσα.
Έτσι η Βαλένθια εκδήλωσε επίθεση έχοντας 6 παίκτες. Μπορεί η επίθεση να ήταν άστοχη, ωστόσο κανένας δεν φαίνεται από το βίντεο να πήρε… είδηση τι ακριβώς έχει συμβεί. Ο μόνος που το κατάλαβε ήταν ο Μουμπρού της Μπιλμπάο ο οποίος είπε για την παράβαση στον διαιτητή. 
Ο πονηρός Σάτο, κατάλαβε ότι η ομάδα του έπαιξε με 6 παίκτες και κινήθηκε μετά το τέλος της επίθεσης ξανά στην γραμματεία. Ο Αφρικανός φόργουορντ στην επόμενη φάση έγινε κανονικά αλλαγή και… όλα καλά.
Δείτε το σχετικό βίντεο.
 

Σχετικά άρθρα