Τα καυτά «Ρο» του Ολυμπιακού

Ο Ρομπίνιο που συνεχίζει να βάζει γκολ με τη φανέλα της Σάντος (σκόραρε σήμερα κατά της Σπορτ) και μιλάει με τους ανθρώπους της που προσπαθούν να τον κρατήσουν παραμένει ένας στόχος-υπέρβασης για τον Ολυμπιακό ενόψει της μεταγραφικής του ενίσχυσης.

Οι πληροφορίες θέλουν τους ερυθρόλευκους να είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ που ζητάει μεγάλο συμβόλαιο σε ποσά και διάρκεια, αλλά βλέπει με καλό μάτι την προοπτική του Ολυμπιακού.

Όπως γράψαμε και νωρίτερα,εκκρεμεί την προσεχή Τετάρτη ένα ραντεβού των εκπροσώπων του με τη διοίκηση της Σάντος, με τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομάδας να δηλώνει αισιόδοξος ότι μπορεί να βρεθεί τρόπος παραμονής του 31χρονου άσου παρά το ευρωπαϊκό ενδιαφέρον.

Την ίδια ώρα εντείνονται οι πληροφορίες ότι ομάδες του εξωτερικού και συγκεκριμένα η Ίντερ και η Βάλενθια έχουν σε πολύ υψηλή θέση της λίστας τους τον Ρομπέρτο και θα επιδιώξουν να τον αποκτήσουν από τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεσμεύεται με συμβόλαιο, ο Ολυμπιακός έχει δώσει 6 εκ. ευρώ να τον αποκτήσει, αλλά εφόσον βρεθεί ομάδα που θα μπορέσει να πληρώσει την υψηλή ρήτρα του και ο ίδιος ο Ρομπέρτο θελήσει να φύγει, τότε οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να αναζητήσουν λύση πρώτης γραμμής για τη θέση του τερματοφύλακα. Με τον Μεξικανό Οτσόα να έχει προταθεί και να είναι υποψήφιος, εφόσον υπάρξει σχετική ανάγκη και επιβεβαιωθούν οι φήμες ότι είτε η Ίντερ είτε η Βαλένθια κάνουν κίνηση για τον βασικό γκολκίπερ των ερυθρόλευκων και εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας την τελευταία διετία.

Σχετικά άρθρα