Βεργέτης: «Είχαμε ψυχή και πάθος»

Οι παίκτες του Αστέρα έκαναν τεράστια προσπάθεια για να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, είπε ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη.
Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι ο Αστέρας έδειξε ψυχή και πάθος αλλά εξήγησε πως η κακή εικόνα της ομάδας οφείλεται κυρίως στην κούραση των παικτών.
Αναλυτικά:
«Σήμερα είχαμε πει ότι πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής. Σε αυτή την φάση μετράει το αποτέλεσμα. Το παιδιά το έδειξαν σήμερα εμπράκτως. Είχαν ψυχή, είχαν πάθος, κυνήγησαν τη νίκη και αυτή ήρθε. Δεν παίξαμε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, εφάμιλλο αντίστοιχων αγωνιστικών υποχρεώσεων στο γήπεδό μας. Αυτό οφείλεται σε δύο λόγους. Ο πρώτος ήταν η κούραση και το άγχος λόγω της σημασίας της αναμέτρησης και ο δεύτερος ήταν ο αξιόμαχος αντίπαλος που κυνηγάει τους ίδιους στόχους με εμάς. Πρέπει να κρατήσουμε ότι οι παίκτες μάτωσαν σήμερα στο γήπεδο για τη νίκη και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Όταν είσαι επαγγελματίας, πρέπει να βρεις το κουράγιο για να διεκδικήσεις τη νίκη. Το γεγονός ότι η ομάδα δεν είχε σημειώσει γκολ στα τελευταία ματς ήταν η έλλειψη φρεσκάδας. Εμείς έχουμε το ντεσαβαντάζ ότι καθυστερήσαμε να κερδίσουμε την είσοδό μας στα πλέι οφ, γιατί στο τέλος του πρωταθλήματος, κυνηγούσαμε ακόμα τις θέσεις. Αυτό μας στοιχίζει. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι τα παιδιά καταβάλουν τεράστια προσπάθεια. Άλλες φορές αποδεικνύεται από τη νίκη, ενώ άλλες όχι. Ο Λούι και ο Κουρμπέλης έχουν θέματα. Θα τα αξιολογήσουμε στην συνέχεια».

Σχετικά άρθρα