Θα το παλέψει για Ρομπίνιο

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ρομπίνιο είναι δεδομένο όπως και η προσπάθεια των πρωταθλητών να πείσουν τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να γίνει το τρίτο πολύ μεγάλο όνομα από την χώρα του ποδοσφαίρου μετά τους Ριβάλντο και Ζιοβάνι που θα φορέσει τη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο. 
 
Οι πληροφορίες από την Βραζιλία κάνουν λόγο για έμπρακτη απόδειξη ενδιαφέροντος με μεγάλη πρόταση σε χρήμα και χρονική διάρκεια συμβολαίου, την ώρα που ο Ρομπίνιο συνεχίζει να διαπραγματεύεται με την Σάντος για να κάνει συμβόλαιο στην ομάδα που έπαιξε φέτος δανεικός από την Μίλαν.
 
Ο Ρομπίνιο είναι πλέον ελεύθερος και εξετάζει όλες τις προτάσεις, με την Σάντος να είναι διατεθειμένη να του δώσει περίπου 10 εκ. ευρώ για πενταετές συμβόλαιο, την ώρα που για τον παίκτη υπάρχει η προοπτική του αμερικανικού πρωταθλήματος. Το νέο ραντεβού των δύο πλευρών είναι για την Τετάρτη.
 
Ο Ολυμπιακός του προσφέρει τη δυνατότητα να ξαναπαίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του, με τον παίκτη να μην έχει απορρίψει την ιδέα να παίξει στην Ελλάδα. 
 
Ο Ρομπίνιο είναι στην προεπιλογή της Εθνικής Βραζιλίας για το Κόπα Αμέρικα και περιμένει τις τελικές επιλογές, κάτι που θα έχει επιπτώσεις και στο πότε θα πάρει την απόφασή του για το μέλλον της καριέρας του σε συλλογικό επίπεδο. 

Σχετικά άρθρα